Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy a párom jobban szereti a gyerekeinket mint engem?
tényleg senki nem érti a problémáját??
az a gondja,hogy a párja már nem bújik hozzá,nem szeretgeti,nem udvarol neki,stb.
menjetek el kettesbe vacsorázni,és akkor hozd fel a témát
Nézd, én megértem a problémát, szerintem igenis kéne, hogy foglalkozzon Veled is. A gyerekek az első persze, de ez még nem jelenti azt, hogy a tárunkat el kell felejteni.
A lányod is két éves, ha megtehetitek menjetek el egy közös hétvégére gyerekek nélkül. Ott kettesben lehettek, meg tudjátok beszélni a problémáitokat, élvezhetitek, hogy kikapcsolódtok a gyerekek nélkül.
Mond meg, hogy Neked szükséged van erre, mert úgy érzed haldoklik a kapcsolatotok. Amúgy amíg meg nem beszéljük én lehet nem is tudnék lefeküdni vele. Nem büntetésként, félreértés ne essék, de nekem ehhez kell az érzés, hogy rendben vagyunk.
Neki meg lehet a szex kell hozzá amúgy, és akkor körbe is értünk. Legalább felfigyel rá, hogy valami nincs rendben és megpróbál tenni a kapcsolatért. Sajnos folyton, 20 év után is meg kell dolgozni érte.
Tényleg hülyeség.
Amikor hazaérkezik, öleled meg, adj neki puszit.
Aztán lapozz. :)
Ideje felnőnöd.
Még jó, hogy nem vagy féltékeny a saját gyerekedre.
amikor anno én is valahogy úgy voltam, hogy nem éreztem szeretet, kitaláltam amiből megkapom. kértem, hozzon virágot, írjon nekem verset, szépen mindezt beadagolva, mindig megkértem olyanra amiből én szeretet kapok és elkezdett jönni aztán saját ötletből is, nem csak az enyémből. szóval kérj puszit, ha fáj valamid, (jah, megjegyzés: ez olyan aranyos volt egyszer a barátomtól fájt a szeme és szemgolyóra kért puszit persze becsukva és másnap nézte hogy nincs e már begyulladva, mert a puszitól el kellett múljon és 30éves :)
szóval kérjetek és megadatik :)
Mindig azt mondja, hogy ne vegyünk egymásnak semmit (karácsony, születésnap ) inkább azt a pénzt költsük a gyerekekre.
Mondok egy példát, hogy milyen is velem szemben a párom.
Szerdán hazajött a két fiúnak köszönt, a lányunkat megpuszilta, megszeretgette, nekem még egy puszit sem adott. Most komolyan, nincs anyi esze, hogy a gyerekei anyját aki főz, mos rá megpuszilja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!