Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem csókolózott a legjobb barátom fiával, a helyemben honnan tudnátok, hogy nem történt több?
Mérhetetlenül dühösen és értetlenül állok a dolog előtt, a "kedves" feleségem 1,5 hete egy céges rendezvényen mint kiderült belemászott a legjobb barátom és egyben munkatársam fiának a szájába, akit akár az apját, szinte családtagként kezeltem addig a napig...
Én aznap korábban mentem haza, rá pár napra visszahallottam, hogy a feleségem és a gyerek a kocsinál "ették egymást", valamelyik jóakaró pletykás látta és el is terjesztette..azt gondoltam ez egy baromság, ilyet kitalálni, de a nejem bevallotta, hogy igaz, mert "sok pezsgőt ivott", de minek mondta volna el, ha nincs jelentősége, egyszeri alkalom. Teljesen le vagyok még mindig döbbenve és nem tudok neki feltétel nélkül hinni, mert egyrészt nem szokott annyit inni, hogy ilyet csináljon, másrészt meg hogy a...életbe csinálhatnak velem ilyet mindketten. És nem bízom benne, hogy ez egyszeri alkalom volt, mert akkor magától is elmondhatta volna, nem megvárja, hogy visszahalljam...nagyon dühös vagyok és nem tudom, hogy mit tegyek a dologgal kapcsolatban, először fordult elő ilyesmi, de mélységesen lesújtott. Ti hogy bíznátok meg ezek után a társatokban és mégis hogy bizonyosodhatnék meg, hogy nem csalt meg?
Sajnos most ez a hülye divat megy. Az idősebb nők, fiatal fiúkkal kalandoznak.
Ez a trendi, mert ezt látták a tv-be. De hát mit várjon az ember az olyan nőktől, akiknek az a legnagyobb szórakozásuk, hogy Valóvilágon, meg a többi hülye sorozaton szocializálódnak és a normalitás a legnagyobb ellenségük. Ezt nyomja a média orrba-szájba, hogy milyen hülye vagy, ha nem csalod a párod és a Facebook is tele van ilyen fizetett hirdetésekkel, hogy "lépj félre, a párod sose tudja meg" stb. De itt a Gyk-n is láttam már ilyen fizetett ocsmány hirdetést.
Javaslom b*szd ki a tv-t, és több közös programot csináljatok.
Miért csodálkozunk, hogy ilyen a világ, ha már a megcsalás is "divat" lett? Nézzétek csak meg, én azt hittem, hogy ez vicc, de sajnos nem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!