Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem csókolózott a legjobb barátom fiával, a helyemben honnan tudnátok, hogy nem történt több?
Mérhetetlenül dühösen és értetlenül állok a dolog előtt, a "kedves" feleségem 1,5 hete egy céges rendezvényen mint kiderült belemászott a legjobb barátom és egyben munkatársam fiának a szájába, akit akár az apját, szinte családtagként kezeltem addig a napig...
Én aznap korábban mentem haza, rá pár napra visszahallottam, hogy a feleségem és a gyerek a kocsinál "ették egymást", valamelyik jóakaró pletykás látta és el is terjesztette..azt gondoltam ez egy baromság, ilyet kitalálni, de a nejem bevallotta, hogy igaz, mert "sok pezsgőt ivott", de minek mondta volna el, ha nincs jelentősége, egyszeri alkalom. Teljesen le vagyok még mindig döbbenve és nem tudok neki feltétel nélkül hinni, mert egyrészt nem szokott annyit inni, hogy ilyet csináljon, másrészt meg hogy a...életbe csinálhatnak velem ilyet mindketten. És nem bízom benne, hogy ez egyszeri alkalom volt, mert akkor magától is elmondhatta volna, nem megvárja, hogy visszahalljam...nagyon dühös vagyok és nem tudom, hogy mit tegyek a dologgal kapcsolatban, először fordult elő ilyesmi, de mélységesen lesújtott. Ti hogy bíznátok meg ezek után a társatokban és mégis hogy bizonyosodhatnék meg, hogy nem csalt meg?
Hát... én mindig azt mondom, hogy az alkohol nem kifogás, mert felnőtt embernek már tudnia kell, milyen hatással van rá a pia, és ha x mennyiségű italtól tudja, hogy hülyeségeket csinál, akkor meg kell állni x-1 pohárnál. Mondjuk azt is mondom mindig, hogy nem a harmadik fél a hibás, hanem az, aki házasságban él, de itt kivételesen a srác is bűnös, mivel a barátod fia, akit ennyit támogattál. Pocsék lehet, hogy ennyire csalódnod kellett 2 emberben is :( Simán lehet, hogy egyszeri alkalom volt csak, de akkor is meg kellene kérdezni, nem történt-e több, a srácot meg kérdezze meg az apja, aztán egybevetitek, stimmel-e a sztori két oldala.
Amúgy tényleg mennyi idősek? Mert azt hittem, a barátod kb. egyidős veled, de ha a fia a feleségeddel kavar, akkor ez nem áll össze.
Te is tudod, hogy van olyan pasi akinek ilyen téren nincsenek elvei. Luk-luk.
Lehet, hogy ilyen a srác.
Nejednek mi kell izgalom? Akkor rángasson be a szálloda liftjébe, vagy valami számára megfelelő helyre.
Rémes lehet..:(
32 éves nő vagyok.
Az én véleményem az, hogy az ember nem jut el csak úgy egy csókig, szimplán a pia miatt. Olyan nincs, hogy azért, mert felöntött a garatra, máris teljesen más emberként kezd viselkedni. Ha valaki hűséges és van benne tartás, ihat bármennyit, nem fog kifordulni önmagából. Azt mondják az okosok, hogy az ital az emberek negatív tulajdonságait erősítik fel. Ha innen nézzük a dolgot, a feleséged valószínűleg gondolatban már régen eljátszott azzal, ami azon az estén megtörtént.
Nőként írom neked, hogy baromi hízelgő, ha egy férfi kimutatja a vonzalmát egy nő iránt, de tudni kell megálljt parancsolni. Ez az, ami a te feleségednek nem ment és ócska dolog ráfogni az italra. Vagy van tartás valakiben, vagy nincs. Ennyi!
Érdekesek az emberek. Egy korábbi kommentelő említette, hogy már mindenki válást ajánlgatna, ha nő lenne a kérdező és tényleg. Millió hasonló kérdés olvastam jómagam is, és ennél sokkal kisebb dolgok miatt volt teli 4-5 oldal válásra vonatkozó tanácsokkal. Érdekes.
De a kérdésre is válaszolva. Nem irigyellek kérdező. Az egyik előttem válaszoló története szép, hogy a fiú gyorsan lekapta... hmm-hmm. És azért nem mondta el, mert nem tanúsított neki különösebb jelentőséget. Na pont azért mondta volna el. De tekintve, hogy a szemtanúk szerint "ették egymást" nem gondolnám, hogy egy villámcsókról lett volna szó. Mindenképpen beszélnék a sráccal. Nem feltétlen fajulnék tettlegességig, de ráijesztenék, hogy tudok mindent és legyen kedves elmondani az ő verzióját. Ha más is volt csókon kívül el fogja mondani. Ha gerinctelen kis g..ci még csak meg sem fogja őt hatni a dolog. Erre az esetre a csomagtartóban célszerű ásót is tartani. A feleségedről, huhh... Pont az ilyen "kinyalt fenekű" nőkkel szokott előfordulni, hogy nem tudják megbecsülni azt, amijük van. Neked kell mérlegelni a nejed ismeretében, hogy hihetsz-e neki. Kemény dió. Gyereketek van már vagy még nincs?
Ez már hűtlenségnek számít. Egy harmincas nő csak úgy nem csókolózik egy pasival, akármennyit is ivott. Rá volt gerjedve, kívánta, azért csinálta. Márpedig nem kívánunk meg pasikat ha szeretjük a férjünket és őt kívánjuk. Érthető a felháborodásod, nekem a férjem tuti kitekerné a nyakam ha ilyet csinálnék és talán dühében még a pasiét is. Eszembe nem jut ilyesmi, elhánynám magam ha más pasi szájába kéne dugni a nyelvem, meg akkor is ha a férjem ezt megtenné egy másik nővel. Azt hiszem én is kitekerném a nyakát.
Normál esetben persze a harmadik fél nem tehet semmiről, de azért te évek óta jó viszonyba vagy vele, megérdemli az elszámolást az is. A feleségedet meg leckéztesd meg ha válni nem is akarsz, érezze a súlyát annak amit tett. Higgye csak azt hogy el fogod hagyni, tekerjen érted, bizonyítsa be hogy tényleg akar téged és a házasságot. Ne higgye hogy hülyének nézhet!
Azért az a "kölyök",már nem is olyan kölyök:)A feleséged is fiatal még, jó 11 el idősebb a fiúnál...De most ez a divat...:((
Először azt hittem,egy 17 körüli sráccal csókolózott egy 40 körüli nő....Vigyázz, nehogy komolyabb dolog is legyen köztük,pl.plátói szerelem, a fiú részéről...Elbeszélgetnék azért vele is...
De a feleséged is megéri a pénzét,nem mondom...Sajnállak.
Te hány éves vagy amúgy kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!