Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek így a házaságba?
3 éve vagyunk együtt és tervbe van véve az esküvő. Viszont a minap beszélgettünk és kiderült,hogy ő bizony benne lenne a hármasban. Elsősorban persze a 2 lány 1 fiú fellálásban,de 2 fiú egy lány se lenne neki gond.
Erkölcsi szempontból nem csapta ki nálam a biztosítékot,hiszen régebbi kevésbé komoly kapcsolataban már én is eljátszottam a gondolttal.
Közben rájottem arra,hogy ez most más,mert ő a szerelmem akivel egy egész életet szeretnék leírni és rettentően fájna látni egy másik lánnyal,na meg én sem akarok rajta kivül semmilyen más férfivel együtt lenni.
Ebből aztán az kövekzeik,hogy felmerült bennem,hogy részéről miféle szerelem az ahol szívesen lefeküdne más nővel is és egyáltalán nem okoz gondot engem más férfival látnia,így meginogtam hogy van e értelme a házzaságunknak.
Nekem vannak nagyon romantikus elképzeléseim a házasságról vagy nektek sem férne bele?
Előre is köszönöm a válaszokat.
20-as én őszintén elhiszem, hogy te és még páran így gondoljátok, érzitek, de sajnos nem tudom ennyire elengedni a szűzies fantáziámat :D
Az nem frusztráló, ha látod a párod arcán, hogy mással sokkal intenzívebben, meg hosszabban, meg stb. élvez? Meg nem tudom, tényleg, mert én nem feküdnék le olyan pasival akit nem szeretek, tehát nálam mindenféle élvezés kizárt másokkal, hát még hosszabb, meg intenzívebb.
Hát azt hiszem, mi sosem fogunk egymásra találni ebben az életben :)
24N
#21 "Az nem frusztráló, ha látod a párod arcán, hogy mással sokkal intenzívebben, meg hosszabban, meg stb. élvez?" - de, az bizonnyal sokaknak az lenne... valszeg nekem is. És akkor itt bajban is vagyok, hogy mivel ez nem a 18-as karikás rész, hogyan próbáljalak rávezetni a lényegre... mondjuk úgy, hogy a dolog nem egymás utániságot - "ezzel jobban mint azzal"-t - feltételez, hanem valamilyen módú egyidejűséget... na ebben a pillanatban meg nem, nem frusztráló mert nem "mással" hanem "kettővel" :)))
(érted-é a virágnyelvet:)))
"Egyébként ha én belemennék egy hármas felállásba, akkor pont olyan emberekkel tenném, akikhez nem fűz szorosabb érzelem, hanem csak a testi vágy van meg. Ja és utána akár ne is találkozzunk soha többet :) De azt (jelenleg) elképzelhetetlennek tartom, hogy végignézzem, hogy a szeretett férfi mást dönget vagy hogy én előtte mással szexeljek"
Az egyik válaszoló nagyon jól leírta, pont így vagyok vele. Azzal az emberrel akivel egy életet akarok leélni azzal nem fér bele.
16-os válaszoló: Nagyon elgondolkodtató volt amit írtál, a kisajátító hajlamról, látok benne rációt. Mégis inkább az érzem,hogy részéről ez a kevésbé szoros érzelmek jele,persze az is lehet,hogy már túlkombinálom.
Egyébként meglehetősen nyitottnak tartom magam szexuális téren,mindaddig amíg csak ketten szereplünk a történetben.
Az meg,hogy nem akarom,hogy a párom más nővel legyen és én sem akarok más férfivel lenni nem hiszem,hogy önbizalomhiány kérdése.
Ez is egy olyan téma, ahol nincsen jó vagy rossz válasz, hanem az a lényeg, hogy legyen összhang a partnerek között. Ha te ezt elutasítod akkor a párod se erőltesse. El lehet játszani szóban a gondolattal, de gyakorlat úgyse követi. Addig amíg nem unszol ezzel, addig nincs baj. Lehet éhes a párod, de zabálni otthon fog :D
Amúgy maximálisan megértelek. A férjem volt is többször ilyen szituációban nőkkel, akkori barátnőjével is meg facérként is. Ő azt mondja nem akkora nagy szám, a kíváncsiság és az élmény utáni vágy sokkal nagyobb. Annak idején én is játszottam a gondolattal de szingliként. Egy laza kapcsolatban el is tudnám képzelni akár. De házasságon belül vagy egy komoly mély érzelmeken alapuló kapcsolatban számomra nincs helye harmadiknak. Semmilyen felállásban sem. Arról nem is beszélve, hogy a végkifejlet kétélű. Vagy még jobb lesz a szexuális élet és ezáltal az összetartozás is a dolog megtörténte után, vagy nem bírja el a kapcsolatotok és szétmentek. Mindkettőre ugyanakkora esély van. Egy igazi szerelemben túl nagy rizikó az 50% számomra!
Köszönöm G.T.A. jól esnek a szavaid,örülök,hogy valaki megérti az én állaspontomat is.
Igazából azt nem tudom eldönteni,hogy ő csak egyszerűen másképp gondolkozik a témáról vagy részéről hiányzik az igazán szoros érzelmi kötődés.
Tudom,hogy erről még beszélnem kéne a párommal,csak félek nehogy az legyen,hogy végül azt mondja amit hallani akarok és onnantól kezdve meg magába folytsa a szexuális vágyait,mert egész biztos,hogy így sem lenne belőle egy jó házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!