Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti belemennétek így a házaságba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belemennétek így a házaságba?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt és tervbe van véve az esküvő. Viszont a minap beszélgettünk és kiderült,hogy ő bizony benne lenne a hármasban. Elsősorban persze a 2 lány 1 fiú fellálásban,de 2 fiú egy lány se lenne neki gond.

Erkölcsi szempontból nem csapta ki nálam a biztosítékot,hiszen régebbi kevésbé komoly kapcsolataban már én is eljátszottam a gondolttal.

Közben rájottem arra,hogy ez most más,mert ő a szerelmem akivel egy egész életet szeretnék leírni és rettentően fájna látni egy másik lánnyal,na meg én sem akarok rajta kivül semmilyen más férfivel együtt lenni.

Ebből aztán az kövekzeik,hogy felmerült bennem,hogy részéről miféle szerelem az ahol szívesen lefeküdne más nővel is és egyáltalán nem okoz gondot engem más férfival látnia,így meginogtam hogy van e értelme a házzaságunknak.

Nekem vannak nagyon romantikus elképzeléseim a házasságról vagy nektek sem férne bele?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. okt. 30. 14:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%
Találkoztam hasonlóval. Olyannal aki belement, majd mikor megtörtént óriási volt a csalódás, hiszen a képzelgés és a valóság olykor nagyon - nagyon távol állnak egymástól.
2013. okt. 30. 14:34
 12/28 anonim ***** válasza:
17%

miért nem tudják a nők ezt elvonatkoztatni egymástól ?

a szex és a szerelem két külön dolog

attól mert egy 3as szexben benne lennél az még nem megcsalás hiszen te is ott vagy és ugyan úgy szexelsz mint a párod

az h nő vagy férfi a 3ik teljesen mindegy

ha így haladsz akkor a szexuális életetek szépen lassan a 0-ra fog redukálódni ......

a szexualitás az egyik lába egy kapcsolatnak ha kilövöd akkor borul az asztal és a kapcsolat is

ha már egyszer anno eszedbe jutott h milyen lenne a 3as szex akkor nem egyszerűbb ha nem két idegennel hanem a férjeddel próbálnád ki?

am nem ismered a mondást:

a nő legyen az ágyban szajha a konyhában szakácsnő ...... ez kell a pasiknak :-)

sok nő a házasság előtt nagyon nyitott a szex terén amint házasok lesznek beszűkülnek - az addigi jó dolgokat utálni kezdik elutasítják

40L 3gyerekkel :-)

2013. okt. 30. 14:56
 13/28 anonim ***** válasza:
90%

igen, a szex és a szerelem két külön dolog.

Ugyanakkor fontosnak tartom, hogy a két fél azonos módon gondolkodjon a szexről ill. azonos legyen az érdeklődési köre ebben. És ezt nem csak a hármas szexre igaz, hanem a szado-mazora és a szerepjátékokra is. Ezekkel nincs semmi baj, amíg mindkét fél ugyanúgy akarja és nem csak azért bólint rá, mert különben a másik elhagyja. Egyébként ilyen esetben jobb elgondolkodni, hogy vajon hosszútávon mennyire működhet a kapcsolatuk, ha ennyire látványosan nem egyezik a véleményük ill. a vágyuk. Ez a legfontosabb szerintem.

Minden ember maga tudja megítélni, hogy neki mi fér bele és ha nem saját önszántából megy bele a dologba, az akár később lelki és szexuális problémákhoz is vezethet.

Egyébként ha én belemennék egy hármas felállásba, akkor pont olyan emberekkel tenném, akikhez nem fűz szorosabb érzelem, hanem csak a testi vágy van meg. Ja és utána akár ne is találkozzunk soha többet :) De azt (jelenleg) elképzelhetetlennek tartom, hogy végignézzem, hogy a szeretett férfi mást dönget vagy hogy én előtte mással szexeljek. Ez számomra nem fér bele egy meghitt, komoly párkapcsolatba. De mondom, ez én vagyok.

Igen, sokan ismerjük a mondást, de szerintem a szajha részt úgy is lehet kivitelezni, hogy nem szükséges hozzá egy harmadik fő ;-)

2013. okt. 30. 15:07
 14/28 anonim ***** válasza:
47%

Ugyan mi gond lenne ezzel? /cinizmus/

A hozzászólásokat olvasva az a kép áll össze bennem, hogy én vagyok szinte az egyetlen, akinek ez teljesen természetellenes.

Nem számít, hogy két nő, vagy két férfi a szereplő, akkor is éppen olyan gusztustalan számomra. Lehet köpködni, mert fúj én nem tudom elviselni a másságot, /de nem ám/ meg ez nem is másság.... /dehogynem./

Ha arra izgul valaki, hogy két azonos nemű nyalja falja egymást, az nem normális. Persze mi az, jöhetne a kérdés.

Kedves vőlegényed, meg azok a pasik akiknek egy második pasi nem lenne gond, annak vannak ferde hajlamai. Biszexnek is mondhatnám, aminek okán kérdéses, hogy elég leszel - e ebbe a házasságba.

Egyszer beszélgettem erről férjemmel, egy tv műsor kapcsán. Mondta, hogy a két nő látványa rendben van de rajtam nem osztozna se nővel se férfival. Az már nem férne bele.

2013. okt. 30. 15:07
 15/28 anonim ***** válasza:
Nem azt mondta, hogy ragaszkodik hozzá, csak hajlandó lenne.
2013. okt. 30. 16:26
 16/28 anonim ***** válasza:

"3 éve vagyunk együtt és tervbe van véve az esküvő. Viszont a minap beszélgettünk és kiderült,hogy ő bizony benne lenne a hármasban. Elsősorban persze a 2 lány 1 fiú fellálásban,de 2 fiú egy lány se lenne neki gond." - Kérdező, UND? Ha jól veszem ki, nem arról szólt a történet, hogy bele akar kényszeríteni téged egy ilyen történetbe, hanem elmondta a szexuális vágyait, fantáziáit. Ez meg pont a jó, őszinte kapcsolat ismérve, hogy az emberek nyiltan mernek beszélni egymással a szexuális vágyaikról, fantáziáikról...

És nem, az, hogy az ember el tudja-e képzelni az ilyen szitut, az tök független az egyén érzelmeinek mélységtől, inkább attól függ, hogy az illető mennyire kisajátító hajlamú vagy mennyire nem az. Képzeld, férfiként én is abszolút el tudnám képzelni magam mindkét szituban, oszt 17. évünket töltjük párkapcsolatban a zasszonnyal...

2013. okt. 30. 16:47
 17/28 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező! Nem mennék bele! De nem azért, mert a párod egy egészséges vágyakkal megáldott férfi, hanem mert Te egy önbizalom nélküli nő vagy, akivel nem lehet őszinte a párja, mert egyből elkezd kombinálni...

Itt Te vagy a gyenge láncszem!

25N

2013. okt. 30. 17:38
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem fér bele. Ott kezdődik a dolog, hogy a csak olyan férfival tudok lefeküdni, akit szeretek, így a pasis verzió ugrott, aztán a nővel való szextől kiráz a hideg, ugrott a B verzió is.

Aztán a másik, tutira nem nézném végig, hogy a férjemet egy másik nő lovagolja, vagy bármi egyéb, és a párom tuti kitekerné annak a ffinak a nyakát, aki hozzám érne, pláne a szeme láttára...

Azt hiszem ez a műfaj nem nekünk való.

Ami téged illet, az hogy bevenne másik nőt, még nem jelenti feltétlenül, hogy nem szeret eléggé, a pasik néha furák, jól el tudják különíteni a szexet a szerelemtől. Az viszont, hogy végignézné, hogy mással kufircolsz... nem tudom.

2013. okt. 30. 17:59
 19/28 anonim ***** válasza:
Egy ágyba csak 1párnak van helye,se többnek se kevesebbnek.Soha nem játszottam el még a gondolattal sem,ilyen pasi nem is kéne, férjnek meg főleg nem.
2013. okt. 30. 18:00
 20/28 anonim ***** válasza:

#18 "Az viszont, hogy végignézné, hogy mással kufircolsz... nem tudom." - szerintem csak túl szűzies a fantáziád, ereszd el már kicsit - mármint a fantáziádat, nem többet:))

Az "édeshármas" nevű dolog egyik felállásban sem arról szól ugye, hogy a feleség nézi amint a férje egy másik nővel, vagy a férj nézi, hogy a felesége egy másik férfival - azt kukkolásnak hívják, vagy mazochizmusnak... szóval nem, amikor nekem férfiként átsuhan az agyamon a 3-as szex gondolata egy másik férfi bevonásával, akkor a lelki szemeim előtt nem egy idegen hímtag jelenik meg, hanem például az imádott párom arca, amint a szokásosnál sokkal hosszabb és intenzívebb és megsemmisítőbb fizikai gyönyört él át... bármely furcsa is lehet neked, itt az ember a saját birtoklási vágyát félretéve ADNI akar a párjának, és ezen keresztül boldogsághoz jutni...

2013. okt. 30. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!