Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti milyen következtetésre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen következtetésre juttok az alábbi mondatból?

Figyelt kérdés

Azt mondta a férjem, hogy nem mozgatja más nő, csak én.

Az előzmény több hónapnyi veszekedés, részemről gyanú és féltékenységi jelenetek, részéről bizonygatás, hogy nincs senki. Ezt pedig tegnap mondta, nem kérdésre, nem is erről beszélgettünk, csak úgy mondta.

Szeretném azt gondolni, hogy ez azt jelenti, hogy csak én kellek neki, mindenféle értelemben. Szerintetek?

2013. okt. 29. 11:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%

10-es, madarat tolláról...

Lehet, hogy te ilyen szánalmas körökben mozogsz, de attól még ne képzeld azt, hogy az egész férfi nem olyan, amilyennek te látod a beszűkült kis világodban :D

2013. okt. 29. 12:10
 12/27 anonim ***** válasza:
0%

hát a világom az biztos nem beszűkült, mert nagyon sokfelé megfordulok...

és sajnos bárhol vagyok, az ismerőseim panaszkodnak hogy így meg úgy...és sajnos ez a tapasztalat, amit írtam.

de nem csak férfi ismerőseim vannak, hanem sok nő is igaz nem a 16-20 éves korból,mint amilyen te is lehetsz.

és ők is mindezt mondják....egyik csalja a másikat ahol tudja...majd ha te is elérsz egy bizonyos életkort, lesz élet tapasztalatod és mondjuk nem háztartásbeliként otthon töltve az egész napot osztod az észt, majd akkor rájössz, h a világ így működik:)

2013. okt. 29. 12:17
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
csak aztán a nagy sietségben ahogy válaszolni akarsz, mert már látom izzik a billentyűzet, nehogy leégjen a pörkölt, vagy rosszul fesd ki a körmöd...
2013. okt. 29. 12:21
 14/27 A kérdező kommentje:

hú.

nem vagyok beteges.

a mozgatja szó ezek szerint neked csak ennyit jelent. nekem nem, és talán másnak sem, én pedig erre voltam kíváncsi.

köszi 2-es!

nem mertem hinni neki, mert én azt gondoltam, hogy a kolleganő többet akar. mondjuk most is ezt hiszem. de most próbálok hinni neki. és nem abban, hogy nem lépett félre.

2013. okt. 29. 12:22
 15/27 anonim ***** válasza:
89%

25 múltam...Attól, hogy valaki kinőtt a tinédzser korból, még nem kell besavanyodottnak és kiábrándultnak lennie.

Láttam én is sok szar kapcsolatot/embert magam körül (élen a szüleim házasságával), mégsem fordult meg soha a fejemben, hogy ez általános, és nem lehet máshogy élni.

Ekkora negativitással nem is fogsz életvidám, szeretetre méltó embert bevonzani magad mellé.

2013. okt. 29. 12:23
 16/27 A kérdező kommentje:
köszi 8-as, ő is pont ezt hajtogatja. :)
2013. okt. 29. 12:24
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

bevonzani....na ez a másik mai nem normális dolog, állandóan ezt hallom.

ugyan áruld már el, h ugyan te mit vonzol be, mágnessel a vasreszeléket?

amúgy kb ilyen korúra gondoltalak.

tudod életvidám vagyok, csak tisztában vagyok azzal is h mindenki csal mindenkit.

egy haverom pl egy frissen házasodott feleségen osztozkodott a haverjával.

külföldre kamionozott a srác, és amikor nem volt itthon, akkor ő kezelgette az asszonyt, hordta bevásárolni, meg miegyéb, ha hazajött az ember, akkor ő maradt a háttérben...és ez már évek óta megy náluk.

pedig még az esküvőn is a férj tanúja volt, és ezeregy ilyen lenne még.

2013. okt. 29. 12:28
 18/27 anonim ***** válasza:
81%

Na, részemről vége ennek a roppant "értelmes" párbeszédnek, semmi értelme szanaszét offolni a kérdést.

Én boldog vagyok, szóval miattam aztán gondolj azt, amit csak akarsz, 62%-os :) Nekem nem fáj.

2013. okt. 29. 12:33
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
üdv:)
2013. okt. 29. 12:35
 20/27 anonim ***** válasza:
89%

Valakinek nagyon keserű az élet.. De nyugodtan hidd csak azt, hogy minden férfi és nő csalfa, élj ebben a tudatban, ha jól esik.

Azért én csak bízom a páromban, a barátainkban. Látom hogyan néznek egymásra, és a párommal mi hogyan nézünk egymásra..

Persze mindez nem jelenti, hogy nem néznek meg más nőket, vagy mi sem más férfiakat, nem jelenti, hogy nincsen néha kísértés, de félre tudjuk tenni mindezt, mérlegelünk, és végül belátjuk, hogy semmi értelme nem lenne, csak elveszítenénk azt akit igazán szeretünk.

Léteznek hűséges emberek.. Az pedig, hogy a barátaid, ismerőseid utolsó férgek...hát..előttem jól írták. Madarat tolláról..

(62%-osnak szólt az üzi)

Kérdező. A férjed ezzel azt szerette volna a tudtodra adni, hogy csak te létezel a számára, te vagy a legfontosabb..

Ha próbálkozik a kolléganő, akkor majd a párod lekoppintja. Ha kitartó, akkor többször lekoppintja.

Próbálj meg bízni benne. Biztosan nálad is néha próbálkoznak, vagy flörtölni próbálnak, és mégsem csalod meg a férjed. Hát ezzel ő is így van. :)

2013. okt. 29. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!