Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Párom azt akarja, hogy esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom azt akarja, hogy esküvő után a mamájához költözzünk mert így nem kell albérletet fizetnünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én nem akarok odaköltözni mivel nem akarom, hogy a mamája mindenbe beleszóljon. Elég beteges a mama és kiszolgáltatja magát stb. Párom nem akar albérletbe menni. Mit tanácsoltok?
2013. okt. 27. 09:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Tiszta sor. Nem kell pénzt költenie, és nem kell a mamával sem törődnie, mert gondolom, te fogsz neki segíteni.

Ne menj hozzá. Mégis minek?

2013. okt. 27. 11:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha idős és beteg a mama akkor nem kiszolgáltatja magát hanem ki kell szolgálni mivel nem tudja magát ellátni. Gondolom nem a férjed fogja ezt megtenni. Szakítsatok szerintem, nem fogtok közös megegyezésre jutni, ő nem akar albérletbe menni te meg nem akarsz a mamával foglalkozni. A lakást végül majd ő fogja örökölni nem te. Ha odaköltöztök és csináltok eltartási szerződést akkor követeld papíron az ötven százalékot!
2013. okt. 27. 12:54
 13/17 anonim ***** válasza:

Gyerekesek vagytok !

Esküvő előtt álltok erre ő a mamánál te meg anyudnál laksz.

Hát mi ez ??!

Nem ígérkrzik túl biztatónak a házasságotok !

A mama az nagymama akar lenni ? Vagy kedves anyósjelölt mama ?

Hány évesek vagytok ?

Ha odaköltöztök lenne saját lakrészetek?? Bővebben írhatnál

2013. okt. 27. 13:45
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Párod a férfi,akkor menj oda ahova Ő szeretné különben csak súrlódások lesznek.Egy férfit nagyon ki tud zökkenteni az egész kapcsolatból,ha belekényszerítik,hogy olyan helyen éljen,ahol nem akar.Sajnos tapasztalatból beszélek.Mi elveszítettük a közös otthonunkat,mindenképpen valamely felmenőnk közül kellett egy ideiglenes lakhelyet választanunk.Először, Párom Anyjához mentünk.Innen,megfűztem Párom,hogy pont ilyen anyagi megfontolásból,menjünk inkább Mamám udvarán lévő külön lakásrészbe. Így visszatekintve,hibának könyvelem el,mert azóta egyenesen ível lefelé az Életünk... Ne kövesd el ezt a hibát Te is.Hülye voltam,hogy kiakaratoskodtam ezt az egészet,inkább maradtunk volna az Anyjánál (pedig akkor meg nagyon nem tetszett). Remélem hallgatsz a jó tanácsra,sok sikert és kitartást! Nem egyszerű a közös Életet elkezdeni de a jó dolgokért tudod sokat kell küzdeni!
2013. okt. 27. 16:30
 15/17 anonim ***** válasza:
55%

"Párod a férfi,akkor menj oda ahova Ő szeretné különben csak súrlódások lesznek.Egy férfit nagyon ki tud zökkenteni az egész kapcsolatból,ha belekényszerítik,hogy olyan helyen éljen,ahol nem akar."

Ez komoly?!

Párod a férfi. Na és? Te meg a nö. Kizökken az egész kapcsolatból ha belekényszeritik h olyan helyen éljen ahol nem akar? Bes.arok. A kérdezöt ugyanúgy ki fogja zökkenteni az egész kapcsolatból, ha olyan helyre kell költöznie ahova semmi kedve menni, plusz még a mama is a nyakába szakad.

Utolsó, Te hol élsz? A Holdon?!

Kérdezö, Te meg hány éves vagy?

2013. nov. 3. 15:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy nem akarsz a kedves mamával együtt lakni és pont. Ha ő meg nem akar albérletbe menni, akkor mondd azt neki, hogy akkor nem mész hozzá.

Egyébként a lánykérés előtt soha nem volt szó arról, hova költöznétek? Jól sejtem, hogy eddig még nem is laktatok együtt? A szülőkkel való együttlakás vagy nem együttlakás kardinális kérdés, ha nem egyezik a két vélemény, később súlyos problémák adódhatnak, főleg ha egy mindenbe beleszólós anyós is van a képben.

2013. nov. 3. 15:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi van 15? Ennyire nem bírod elviselni ha más a véleményem/tapasztalatom?:) A saját élettörténetemet osztottam meg a Kérdezővel,mert átéltem a helyzetét amiben kérdést tett fel és 0%,meg felháborodást kelt,mert férfipártoló? Te jó ég.:( Ezen az oldalon ciki ha még létezik olyan,hogy családfő! Hová tart ez a társadalom...:(
2013. nov. 3. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!