Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez mindenképpen azt jelenti,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mindenképpen azt jelenti, hogy félrelépett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom jó helyre írom a kérdésem, vagy sem, de jelen pillanatban annyira el vagyok keseredve, hogy nem is érdekel.

4-5 napja intim herpeszem van, ami egyre súlyosabb. Soha nem volt ilyen jellegű problémám, az utóbbi 4-5 hétben nem voltam máshol WC-n, csak itthon, és természetesen a páromon kívül nem feküdtem le senkivel. Utánanéztem ennek az intim herpesznek, több helyen olvastam róla, mindenhol azt írják, hogy kizárólag nemi érintkezés útján terjed.

Miután sosem volt ilyen problémám, sem más férfival szexuális kapcsolatom(az utóbbi 6évben), ez kizárólag azt jelentheti, hogy a férjem lépett félre, és hozta haza ezt nekem "ajándékba"?

2013. okt. 26. 18:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hú olyanom nekem is volt. Barna löttyel kellett öblögetnem. Persze az akkori barátom mellett többször előjött.

Amióta új párom van, érdekes nem jön elő :D

(off: én azt hallottam hogy a herpesz vírus minden emberben benne van, van akinél előjön van akinél nem)

2013. okt. 26. 23:32
 12/12 anonim ***** válasza:

elvileg a genitális herpeszt ne az a törzs okozza ami a szájherpeszt egyik a HSV 1 másika HSV 2 de akár 10 ével ezelőtt is fertőződhettél vele

amúgy remélem voltál nődokinál

2013. okt. 27. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!