Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mindenképpen azt jelenti, hogy félrelépett?
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írom a kérdésem, vagy sem, de jelen pillanatban annyira el vagyok keseredve, hogy nem is érdekel.
4-5 napja intim herpeszem van, ami egyre súlyosabb. Soha nem volt ilyen jellegű problémám, az utóbbi 4-5 hétben nem voltam máshol WC-n, csak itthon, és természetesen a páromon kívül nem feküdtem le senkivel. Utánanéztem ennek az intim herpesznek, több helyen olvastam róla, mindenhol azt írják, hogy kizárólag nemi érintkezés útján terjed.
Miután sosem volt ilyen problémám, sem más férfival szexuális kapcsolatom(az utóbbi 6évben), ez kizárólag azt jelentheti, hogy a férjem lépett félre, és hozta haza ezt nekem "ajándékba"?
Elvileg hozhattta a férjed is haza, de a fertözés akoar 10-15 évvel ezelött is történhetett, anélkül, hogy eddig tünete lett volna bármelyikötöknek is. Mivel gondolom, elötted azért volt más kapcsolata, nem kell, hogy a házasság alatt legyen mással.
De akár nögyógyásznál is kaphatsz el fertözést. És mivel akár évek telhetnek el, mire valamit is észreveszel a fertözésböl, akár te is hozhattad egy elözö kapcsolatodból. Meg régebben csak voltál máshol is WC-n, mint otthon.
Köszi a válaszokat, most kicsit megnyugodtam.
Csak azért fordult meg ez az egész "félrelépés" dolog a fejemben, mert furcsának találom, hogy a 6 együtt töltött évünk alatt sosem fordult elő ilyen.
Most kissé gyengélkedik a házasságunk, így az első gondolatom ez volt.
A herpesz egy olyan dolog, amit elég egyszer elkapni az életben és bármikor kijöhet, ha legyengül az immunrendszer.
Ergo, akár 10 éve is elkaphattad, és akkor belekerült a szervezetedbe, most pedig legyengült az immunrendszered valami hatására és kijött.
Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a férjed félrelép.
Viszont figyelj arra, hogy vagy ne legyetek együtt, míg el nem múlik, vagy csak óvszerrel, ugyanis te most átadhatod neki.
Azt írod, hogy "most eléggé legyengült" a házasságod. Lehet, hogy ez a lelki-idegi válság az okozója, hogy az immunrendszered is legyengült, és a szervezetedben lappangó vírus aktivizálódott.
Sürgősen fordulj orvoshoz, szedjél immunerősítőket, és kezeltesd!
De a férjeddel feltétlenül beszéld meg, ettől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!