Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vajon miért nem közeledik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért nem közeledik hozzám a párom?

Figyelt kérdés

Ne értsétek félre, nem vagyok egy szexfüggő nőszemély, de észrevettem, hogy a párom kb egy hete nem közeledik hozzám. Biztos, hogy nem csal meg mivel nem olyan tipus, inkább akkor szó nélkül lelépne.

Nem akarok nála rákérdezni a dologra mivel elég visszahúzódó tipus. Mit tegyek? Közeledjek hozzá én? Nincs tapasztalatom ezen a téren.

2013. okt. 23. 21:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
48%
Pont erre utaltam én is az 5. kommentben, ami 18% on van jelenleg. De úgy látom itt sokaknak nehéz a felfogása.
2013. okt. 23. 22:09
 22/29 anonim ***** válasza:
73%
Ja, hogy "nem vagy oda" a szexért? Akkor mindegy.
2013. okt. 23. 22:10
 23/29 dani900 ***** válasza:

Nem akarsz, vagy nem mersz rákérdezni?

Ha rossz kedve van, mindig ezt akarod játszani, hogy zavar amit csinál, de nem lehet vele beszélni? Mert az úgy nem lesz igazi kapcsolat, csak egymás mellett élés.

2013. okt. 23. 22:21
 24/29 anonim ***** válasza:
93%
Egy hete nem közeledik.. hát az semmi, majd amikor hónapok telnek el, akkor lehet gondolkodni.. persze ez is attól függ, hány évesek vagytok.. de lássuk csak.. mindjárt éjjel egy van, az utolsó komment 22 óra előtt jött.. lehet, hogy megtört a jég és éppen ebben a pillanatban zajlik a közeledés(?)...
2013. okt. 24. 00:51
 25/29 anonim ***** válasza:
83%
Bocs, de itt jóval több probléma van, minthogy egy hete nem kezdeményez. 1. Te sosem kezdeményezel. Lelombozó. 2. Nem vagy oda a szexért, ezt érezni lehet, nem túl örömteli így a szeretkezés. 3. Nem tudtok ilyesmiről beszélni. Hát, sürgősen kezd el felgöngyölni a dolgokat, mert nem lesz jó végük, ha így marad. 39/nő
2013. okt. 24. 09:31
 26/29 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is megunta, hogy mindig neki kell kezdeményezni, és te akkor is csak ímmel-ámmal teszel a kedvére.

Esetleg este menj oda hozzá, csókold meg és nyúlj be a gatyájába. Csak utána legyen folytatás is.:)

Most komolyan, egy hét az semmi. Kezdeményezz te, szerintem be fog rá indulni.

2013. okt. 24. 09:44
 27/29 anonim ***** válasza:

Uramatyám! 1 hete nem akart megkufircolni??! Te jó ég! Micsoda tragédia!

Uhh..........

Igen, markolj rá a dologra TE! Nem fogsz bele halni.

2013. okt. 24. 10:10
 28/29 anonim ***** válasza:
Alapvető problémák vannak ebben a kapcsolatban,mint például az,hogy nem tudsz és nem is mersz a pasiddal kommunikálni,hogy nem lehet vele ilyesmit normálisan megbeszélni,hogy nem vágysz a szexre,és nem is kezdeményezel soha.Talán ha ezúttal kézbe vennéd a dolgokat,minden értelemben,az adna nektek egy pozitív löketet.Gondolok itt arra,hogy nyugodtan elkezdhetnél vele beszélgetni,meg szexet kezdeményezni,aki ebben jó,annak a kapcsolata is jobb,mint egy dögunalmas muszájkapcsolat.Kicsit lehetnél életrevalóbb,a pasid meg megnyílhatna feléd.Kezdhetnéd egy hátmasszázzsal,közös fürdéssel,símogatások intim helyen,stb.
2013. okt. 24. 11:04
 29/29 anonim válasza:

Szia! Nem tudom, hány évesek vagytok, így sajnos nehezebb képet kialakítani, de megpróbálom. :-)

Szerintem egy hét nem a világ, ha már 1-2-3 hónapról lenne szó, akkor ajánlanám, hogy üljetek le beszélgetni, akkor is, ha ő zárkózott típus, te meg, ahogy a közeledéshez sem érzel magadban indíttatást, inkább ráhagyod a dolgokat. Ha esetleg már dolgozó pár vagytok, akkor előfordulhat az is, hogy elfárad a hétköznapokban. Lehet, hogy akkor nem is vágyik már arra, hogy kezdeményezzen, tekintve, hogy nem vagy oda a szexért - ezt bizonyára érzi - és sosem kezdeményezel. Ezek elég lelombozóak tudnak lenni. Azt érezteti vele - szerintem -, hogy minek, úgysem kedveli, nem akarja sosem, én meg fáradt vagyok, stb... Csak nehogy egy idő után olyanhoz menjen, aki viszont szereti az együttléteket.

Mondok egy példát: mi a párommal külön városban élünk az egyetem miatt, csak hétvégente találkozunk. Alig várjuk, hogy találkozzunk, összebújjunk, együtt legyünk, de mire sikerülne összehozni a találkát, olyan fáradtak vagyunk mindketten, hogy elalszunk, kész. Nem arról van szó, hogy nem kívánnánk a másikat, egyszerűen annyira van erőnk, hogy bedőljünk az ágyba. Viszont most megyünk egy hosszú hétvégére, alig várjuk, ott tudunk pihenni is és együtt tölteni egy kis időt; ébren. :D

Egyébként nem értem a kérdésed: nem vagy oda a szexért, de zavar, ha nem közeledik feléd? Ha nem lennél oda érte, akkor inkább örülnél és nem azon kattognál, hogy miért nem közeledik. Ha zavar, akkor nyugodtan bevethetsz pár női trükköt: szexi fehérnemű, finom vacsora pár afrodiziákumos étellel, vagy ha nem akarsz ennyire egyértelmű jeleket tenni, akkor egyszerűen hozzábújsz, belecsókolsz a nyakába, megsimogatod... Érteni fogja.

Ha meg nem, akkor biztosan beszélgetnetek kell erről. (Szerintem egyébként is kéne.) Kommunikáció nélkül hogy akartok fent tartani egy kapcsolatot? Tudnotok kell beszélni: mindenről, akkor is kínos, kellemetlen. Egy kapcsolat nem csak a jó dolgokról szól. Akár elmondhatnád neki, hogy szeretnél változást a szexuális életetekben, valami újat, és akkor lehet, hogy te is jobban élveznéd.

Bocsánat, hogy hosszú, de remélem, tudtam segíteni. Sok szerencsét! :-)

2013. okt. 24. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!