A párom nem közeledik hozzám . Mit tegyek?
Itt elég sok gond lehet. Ha tényleg annyira nem akarna veled élni akkor gondolom már lelépett volna. Vagy talán tőled függ anyagilag? Nem tud máshová költözni? Mert akkor lehet, hogy csak emiatt van még ott.
De az is könnyen lehet, hogy ennyire nem igényli a szexualitást. Nem egy ismerősöm van aki azért vált el, mert a házasság után derült ki, hogy a párjának erre semmi igénye. Évekig tűrtek, próbálkoztak, aztán miután már nem bírták elváltak.
És persze előfordulhat, hogy valamilyen fizikai problémája van (erekciós zavar), de fél beszélni róla vagy szégyenli. Én a helyedben nem kezdeményeznék többet, viszont addig kérdezném mi a gond, míg ki nem böki.
Egyébként annyiban nekem is hasonló gondom volt, hogy én is chaten jöttem össze a párommal, és nála is utólag derültek ki a hazugságok, én is vele maradtam.
Szed e antidepresszánst, szorongásgátlót, vagy vérnyomás csökkentőt?
Mert ha valamelyiket szedi, akkor ezek kiirtják a libidót, azaz a nemi vágyat.
Mondjuk az adagjuk sem mindegy, van amelyik impotenciát okoz, van amelyiknél tökéletes marad a merevedés, és minden egyéb, csak éppen a libidó tűnik el teljesen. Ebben az esetben lehet, hogy annyira lát csak vonzónak mint egy fotelt, vagy állólámpát.
Utolsó:
Örülök, hogy kezdik felismerni az emberek ezt a problémát, és hogy olvasom, amit írtál.
Sajnos ez népbetegség lesz, mert amíg kontrollálhatatlanul szennyezhetik az embereket mindenféle "gyógyszerrel" addig ez lesz. Ha így megy tovább, az emberiség ivartalanítani fogja önmagát.
Kérdező: igen, lehet ez, amit az előttem író írt, ha elromlott a libidó, tehetsz bármit, lehetsz külsőleg bármilyen, nem fog közeledni hozzád. :(
(egy doki)
5-ösnek!
Nemcsak gyógyszerrel szennyezik az emberek szervezetét.
Az ételben, italban található színező anyagok, a tartósítószerek, a génmanipulált alapanyagok, az elektromos "szmog", a légszennyezés, ami körülveszi az embert, mind-mind befolyásolják a nemzőképességet, a szexuális készséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!