Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, akiknek a férje jóval többet keres, nektek
nem rossz az "ő pénzét" költeni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy házasságban vagyonközösség van, de akkor is olyan rosszul érzem magam emiatt.
Ráadásul a lányunkat nem vették fel bölcsibe, így most 110 gyed helyett kapom a 25 gyes-t, ami semmire nem elég.
Én úgy érzem a férjed és közted nincsen igazi szeretet-kapcsolat. Különben ilyen eszedbe sem juthatna...
Vagy a Te gondolkodásoddal van hatalmas baj, és a férjed lehet akármilyen odaadó, Te feszengsz...
Én egy idegen segítségénél érezném ezt max. nem a legközelebbi hozzátartozómtól...
25N
2013. okt. 21. 14:31
12/22 anonim válasza:
Bennem nincs ilyen érzés. Pedig nem keveset költök belőle. De még soha nem szólt érte. Tudom, mennyit költhetek, és ő is, ezt megbeszéltük, de ez nem kicsi összeg, és általában el is költjük.
2013. okt. 21. 15:50
13/22 anonim válasza:
Eleinte fura volt, de már nem az. A kapcsolatunk elején erőnek erejével küzdöttem, hogy utolérjem, de persze ez lehetetlen volt. 4x annyit keres mint én (átlag fizummal). Most, hogy itthon vagyok, még nagyobb lett a különbség. Egyetértek azzal, aki azt mondta, a férfi hozzáállásán múlik. Az én férjem egy fantasztikus ember, soha az életben nem éreztette ezt, kizárólag többes számban beszél, mindig mindent megad nekünk, még azt is, amit nem is kérünk, mindig van itthon készpénz is, és akármi kell, csak gondolok rá és van. Soha, egyetlen szóval sem éreztette, hogy mennyivel kevesebbet keresek nála. Nem sajnál semmit sem tőlünk. Mindketten spórolósak vagyunk, ez is közre játszhat abban, hogy nem vitázunk azon, mit vegyünk, mit nem. A fizuja ellenére keressük, kutatjuk az akciókat, ésszel élünk, félreteszünk. De sosem volt probléma ebből. Támogat és bíztat, hogy a gyerekek után is remek állásom lesz, és ne féljek a jövőtől. Nyugodtan alszom, biztonságot és szeretetet ad. Mázlim van. N30
2013. okt. 21. 16:00
14/22 anonim válasza:
Mi nem vagyunk házasok még, de közös számla van. Most, h elég keveset keresek kicsit idegesít, de nem teszi szóvá.
Sőt akkor sem, mikor rászólok, h ne pazarolja el csak úgy a lóvét :)
2013. okt. 21. 16:12
15/22 anonim válasza:
Ez szerintem neveltetés kérdése is.Engem úgy neveltek,hogy soha ne függjek senkitől anyagilag és akkor nem kell benne ragadnom egyetlen rossz kapcsolatban sem csak azért,hogy legyen mit ennem és legyen hol laknom.Sokat dolgoztam mielőtt megismertem a férjemet,saját egzisztenciám volt,amikor összeházasodtunk és neki is.Természetes volt nekem,hogy a kiadásokat felezzük,kb. ugyanannyit kerestünk.Most kisbabát várok és még dolgozom,de hamarosan abba kell hagynom és marad a gyes,a gyed és a családi,ami erős visszaesés nekem és még nem sikerült megszoknom a gondolatot.A férjem probál nyugtatni,hogy ez nem tragédia,most az a dolgom,hogy kihordjam a babánkat és vele legyek,amíg szükséges,neki pedig meg kell teremteni az anyagiakat.Ez mind szép,csak a büszkeségemnek ez fáj,mert én nem tudom elképzelni,hogy bárkitől is pénzt kérjek a szükségleteimre.Nem ehhez vagyok szokva.Teljesen megértelek,de sajnos ez ez elkerülhetetlen állapot,csak abban reménykedem,hogy amíg nem tudok visszamenni dolgozni,addig nem történik semmi gond ( kirúgás,baleset stb.) és ő tényleg meg tudja adni a babánknak és nekem,ami kell.Vágyom a babázásra itthon,de bosszant ez az önállótlanság.
2013. okt. 21. 16:25
16/22 anonim válasza:
Nem, mert nem az ő pénze, hanem a mi pénzünk. Nem osztjuk el a Mars csokit kétfelé és nem fizetjük ki a felét a másiknak. Ezt csak a fukar, anyagias, mindig csak az adok-veszekben gondolkodó emberek teszik.
Úgy tudsz rajta túllépni, hogy nem méregeted a filléreket. Szoktál mosni? Főzni? Vasalni? Gondolj arra, hogy ha ezt nem tennéd, mennyibe kerülne, ha egy bejárónő csinálná, és gondolj arra, hogy a férjed mennyivel kevesebbet keresne, ha ezt neki kellene megcsinálnia.
A nők otthoni munkáját valahogy nem szokta a buta társadalom tudomásul venni, sem elismerni. Mert ez "természetes". Nem, nem az. Te a férjed FELEsége vagy, nem az ingyencselédje és az ingyen...hogy is fejezzem ki maga szépen?..szóval az ingyen ágyasa, szülőgépe, stb-je.
2013. okt. 21. 18:06
17/22 A kérdező kommentje:
Igyekszem magamban valahogy feloldani ezt a dolgot.
Lehet azért is ilyen rossz, mert egybeesett az ő fizetésemelése azzal, hogy én már csak gyes-t kapok, így hirtelen hatalmas lett a különbség.
Ő egyébként azt mondja hogy örül, hogy itthon maradok, mert most az előléptetés miatt sokat kell túlóráznia, jól kell teljesítenie és az könnyebb úgy, hogy nem kell azon agyalni hogy ki hozza el a gyereket vagy hogy mikor kell vele táppénzre jönni meg ilyenek.
2013. okt. 21. 18:14
18/22 A kérdező kommentje:
öööö.... mi az, hogy az "ingyen ágyasa"? Nem pénzért szexelek vele, hanem mert NEKEM is élvezet. Ilyen erőből ha én kezdeményezek, akkor meg ő az "ingyen selyemfiúm"?
2013. okt. 21. 18:15
19/22 anonim válasza:
na, mi pont ezért vagyunk külön kasszán. nem érezném magam túl jól ha a párom pénzét "kellene" költenem. addig nyújtózok ameddig a takaróm ér, nem kuncsorgok nála semmiért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!