Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vége lesz így a házasságomnak?
Munkahelyvaltas!!!! Ez igy nem elet!!!! Rabszolga vagy, azt kell hogy mondjam sajnos. Legalabb jo fizetesed van? Mert akkor esetleg a parod is kereshetne abban a varosban munkat.
Ha nem valtoztasz, nemcsak a hazassagodnak, hanem az egeszsegednek is vege. :-(
Külföldön is ennyit dolgoznak, még a diplomás mérnökök is.
A férjednek viszont meg kellene értenie, hogy 4 órakor kelsz és este 7órakor érsz haza, kinek lenne még energiája. Legalább segit neked a házatartásban, ha már õ nem érzi meg a fáradtságot?
Na az utolsó mondatod betett. Akkor élj így, menjen tönkre a kapcsolatod, de legalább egy férfi hagy el!
(megsúgom attól még, mert egy férfi rendben tartja a környezetét, nem lesz papucs) VESS MAGADRA!
Ne haragudj,de ha csak minden masnap dolgozol,az nekem nem tunik olyan veszesnek.Volt olyan hetem,hogy ketszer 16 oraztam,2-szer 10 orat,es 3-szor 8 orat dolgoztam.Mindezt nem minden masodik nap,hanem valoban minden nap szabadnap nelkul.A ferjem termeszetesen ha otthon van ilyenkor elvegzi a hazimunkat.
Lehet,hogy tenyleg vitaminokra lenne egyebkent szukseged,na meg persze segitsegre a hazimunkaval.
11-es vagyok.
A leglényegesebb infót hagytad ki!!!!! MINDEN MÁSNAP DOLGOZOL!!!
Igaza van a férjednek....
És vége lesz a házasságodnak....
Attól még nem lesz papucs, ha segít.Így Te se leszel annyira fáradt.Ha minden másnap otthon vagy,együtt csináljátok meg a házimunkát,és utána közösen valami programot,romantika, stb.
Ha nem teszel semmit, így tényleg tönkremegy előbb utóbb a házasságod...
Na és miért lettem lepontozva, mivel jobb a ti válaszotok?
Most olvastam, hogy minden másnap dolgozol,akkor mi a gond?
Nem lehet, hogy nem szereted igazán a párodat és arra hivatkozol, hogy fáradt vagy?
Készits egy rutin orvosi vizsgálatot, lehet az egészségeddel van probléma!
Kompromisszumot kell kötni!
Munkanap alvás, munkaszüneti nap délelőtt házimunka, délután és este együtt.
Munkanap alvás, amennyivel a párod előbb hazaér megcsinálja a házimunka javarészét és munkaszüneti nap egész nap együtt lehettek.
Munkanap alvás, munkaszüneti nap reggel közösen megcsináljátok a házimunkát és ott marad az egész nap egymásra.
Mindegyik variáció mellé kiegészítésként jöhet havi 1 vagy 2 teljes hétvége csak egymással, egymásért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!