Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek vége lesz így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vége lesz így a házasságomnak?

Figyelt kérdés
Reggeltől estig dolgozom, ezért sokszor vagyok este fáradt. Ha a párom értem jön a munkahelyemre kocsival akkor is csak ülök a kocsiban és nézek magam elé. Este ahogy lefekszem egyből el is alszom a fáradtságtól. Párom szerint csak megjátszom, hogy fáradt vagyok. Félek, hogy tönkremegy a kapcsolatunk. Mit tehetnék?
2013. okt. 20. 16:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Munkahelyvaltas!!!! Ez igy nem elet!!!! Rabszolga vagy, azt kell hogy mondjam sajnos. Legalabb jo fizetesed van? Mert akkor esetleg a parod is kereshetne abban a varosban munkat.

Ha nem valtoztasz, nemcsak a hazassagodnak, hanem az egeszsegednek is vege. :-(

2013. okt. 20. 16:45
 12/22 A kérdező kommentje:
Úgy beszélsz mintha annyi munkahely lenne az országban.
2013. okt. 20. 17:07
 13/22 anonim ***** válasza:
38%

Külföldön is ennyit dolgoznak, még a diplomás mérnökök is.

A férjednek viszont meg kellene értenie, hogy 4 órakor kelsz és este 7órakor érsz haza, kinek lenne még energiája. Legalább segit neked a házatartásban, ha már õ nem érzi meg a fáradtságot?

2013. okt. 20. 17:29
 14/22 A kérdező kommentje:
Minden másnap dolgozom, szabadnapomon mosok, főzök. Nekem ne segítsen, én egy férfivel akarok együtt élni nem pedig egy papucsal.
2013. okt. 20. 17:32
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Na az utolsó mondatod betett. Akkor élj így, menjen tönkre a kapcsolatod, de legalább egy férfi hagy el!

(megsúgom attól még, mert egy férfi rendben tartja a környezetét, nem lesz papucs) VESS MAGADRA!

2013. okt. 20. 17:39
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj,de ha csak minden masnap dolgozol,az nekem nem tunik olyan veszesnek.Volt olyan hetem,hogy ketszer 16 oraztam,2-szer 10 orat,es 3-szor 8 orat dolgoztam.Mindezt nem minden masodik nap,hanem valoban minden nap szabadnap nelkul.A ferjem termeszetesen ha otthon van ilyenkor elvegzi a hazimunkat.

Lehet,hogy tenyleg vitaminokra lenne egyebkent szukseged,na meg persze segitsegre a hazimunkaval.

2013. okt. 20. 20:10
 17/22 anonim ***** válasza:
55%

11-es vagyok.

A leglényegesebb infót hagytad ki!!!!! MINDEN MÁSNAP DOLGOZOL!!!

Igaza van a férjednek....

És vége lesz a házasságodnak....

2013. okt. 21. 09:37
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Attól még nem lesz papucs, ha segít.Így Te se leszel annyira fáradt.Ha minden másnap otthon vagy,együtt csináljátok meg a házimunkát,és utána közösen valami programot,romantika, stb.

Ha nem teszel semmit, így tényleg tönkremegy előbb utóbb a házasságod...

2013. okt. 21. 09:50
 19/22 anonim ***** válasza:

Na és miért lettem lepontozva, mivel jobb a ti válaszotok?

Most olvastam, hogy minden másnap dolgozol,akkor mi a gond?

Nem lehet, hogy nem szereted igazán a párodat és arra hivatkozol, hogy fáradt vagy?

Készits egy rutin orvosi vizsgálatot, lehet az egészségeddel van probléma!

2013. okt. 21. 13:07
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Kompromisszumot kell kötni!

Munkanap alvás, munkaszüneti nap délelőtt házimunka, délután és este együtt.

Munkanap alvás, amennyivel a párod előbb hazaér megcsinálja a házimunka javarészét és munkaszüneti nap egész nap együtt lehettek.

Munkanap alvás, munkaszüneti nap reggel közösen megcsináljátok a házimunkát és ott marad az egész nap egymásra.

Mindegyik variáció mellé kiegészítésként jöhet havi 1 vagy 2 teljes hétvége csak egymással, egymásért!

2013. okt. 21. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!