Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rémesen hangzik ez a kérdés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rémesen hangzik ez a kérdés, de mégis kikívánkozik: szerintetek mikor fog eszébe jutni, hogy elvegyen?

Figyelt kérdés

Én számból meg pláne rémesen hangzik és alapjában véve is ez a kérdés.:) De a sztorinkkal együtt talán mégsem olyan vészes (próbálom röviden leírni):

Most leszünk 6 évesek.A kezdetektől fogva együtt élünk.Igazi szerelem mái napig.Sok mindenen keresztül mentünk és a kapcsolatunkba vetett hitünk mégis töretlen.A "sok minden" közt történt olyan is 4 évvel ezelőtt,amikor beköltöztünk a saját otthonunkba,hogy megkérte a kezem és elutasítottam.Hirtelen is jött-komolyan se vettem/nem gondoltam,hogy komolyan gondolja-házasságról alkotott képem is torz volt.De talán ez kellett ahhoz,hogy ez megváltozzon.Akkor elmagyarázta,hogy miért szeretné,hogy a Felesége legyek.Bennem meg ezek után szépen átfordult minden a házasságról és azóta már tiszta szívvel igent mondanék.Ezt azóta már a tudomására hoztam.Megható pillanat is volt ez.Mindkettőnk számára.Aztán azóta nagyon semmi.Nem a szó szoros értelmében,mert néha szokta mondani,hogy el akar venni de aztán eddig ez nem történt meg.Én fel sem szoktam hozni a témát,tehát nem nyomásra mond ilyet.Tudom azt is,hogy most ez nem is lenne aktuális.Úgy értem most van elég más bajunk is.Én meg itt ezen agonizálok.Tiszta hülye vagyok.De a gondolataimmal nem tudok mit tenni.Hát kiírtam ide.Köszi,ha el tudunk erről normálisan beszélgetni.

2013. okt. 20. 14:54
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
"várom azt,hogy úgy érezze" - tehát ebben is benne van,hogy ez nem Nekem kell és Ő is ismer,tudja jól,hogy a híd alá is követném és követtem eddig is bárhová.Persze a fenti dologra is max. csak célozgatni mernék,mert amúgy kikényszerítettnek érezném. Sőt, szerintem a maximum amit talán kipréselek ezzel az egésszel kapcsolatban,az annyi lesz,hogy felhozom a közelgő évfordulónkat valahogyan...Köszi!:)
2013. okt. 22. 12:31
 22/28 anonim ***** válasza:
Légyszi, mindenképpen írd majd meg, hogy mi történt, ha törént vmi változás, nagyon érdekel. SOk szerencsét, szorítunk nektek!!!
2013. okt. 24. 02:25
 23/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedvességed,jól esik.Aznap,amikor itt írtam,hogy megemlítem a közelgő évfordulónkat az akkor meg is történt,de ennyi volt,nem indított be szerintem semmilyen folyamatot.:)Azóta sem került szóba.Majd azért arra a napra kíváncsi leszek,évfordulókkor általában előhozakodik ilyen témákkal.Köszi!:)
2013. okt. 25. 13:44
 24/28 anonim ***** válasza:
Nyissatok egy új lapot abban a füzetben mely betelt.A párod is örömmel vette,Te nem akarsz mindenáron férjhez menni! Akik komolyan gondolják az életre szóló kapcsolatot melyben az egymáshoz való hűség valamint a gyermek(kek)nevelése is szerepet játszik az mindenképpen meggondolandó! Attól óvnálak,hogy a házasságkötést valami indokra hivatkozva halogassátok! A mindig fontosabb valamiben, valójában elveszítitek a korotoknak,jelenlegi helyzeteteknek való örömöket!!!! A leírásod alapján azt gondolom a párod időzíteni fog:vagy a születésnapod,karácsony vagy valami jelentősebb ünnep alkalmából meg fogja kérni a kezed.
2013. nov. 3. 04:24
 25/28 A kérdező kommentje:

Történt valami,amit úgy érzem el kell mesélnem.:)

Az előbb volt itthon a Párom és elkezdte meghitten mesélni,hogy Velem álmodott az éjszaka.Kérdeztem mit,mire Ő csillogó szemmel elmesélte,hogy talált egy kincses szekrényt,tele arannyal,és volt benne egy gyémántgyűrű is és egyből rohant Hozzám,hogy elvesz Feleségül és nagyon boldogok voltunk.Csak annyit kérdeztem mosolyogva,hogy "és megkértél?" és mondta,hogy meg és,hogy Én is nagyon boldog voltam.

Azt hiszem csak mosolyogtam erre és nem mondtam semmit.Azt hiszem nem adtam semmi megerősítést,pedig talán arra vágyott volna!? Hát a könnyeimet alig bírtam visszatartani. Gyerekek pár nap múlva évforduló.:) Azt mondta egész nap ez az álom járt a fejében. Most azon gondolkodom,írok egy SMS-t,hogy remélem valóra válnak az álmai,vagy valami ilyesmi!? Elment dolgozni. Kikívánkozik,de nem erőszakos vagy ilyesmi? Gondolom nem az,hisz Ő hozta fel.Nem is tudom....

Köszi az érdeklődést,meg mindent!:)

2013. nov. 5. 21:55
 26/28 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta veletek?:)
2014. nov. 22. 16:02
 27/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed,még mindig nem sikerült igazi otthont teremtenünk/házat vennünk,s ezzel együtt ingere sem volt azóta az adott témára.Most még tisztábban látom már,hogy ez lehet az ok,épp emiatt manapság elég ritkán gondolok erre.
2014. dec. 7. 17:36
 28/28 anonim ***** válasza:

Felejtos soha nem fog elvenni.

Minden csak kifogas aki igazan szeret marbikor marmilyen elethelyzetben elvenne megkerne a kezed.

Sajnalom hogy neked ezt ki kell varnod vagy erdemelned.

2014. dec. 7. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!