Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rémesen hangzik ez a kérdés, de mégis kikívánkozik: szerintetek mikor fog eszébe jutni, hogy elvegyen?
Én számból meg pláne rémesen hangzik és alapjában véve is ez a kérdés.:) De a sztorinkkal együtt talán mégsem olyan vészes (próbálom röviden leírni):
Most leszünk 6 évesek.A kezdetektől fogva együtt élünk.Igazi szerelem mái napig.Sok mindenen keresztül mentünk és a kapcsolatunkba vetett hitünk mégis töretlen.A "sok minden" közt történt olyan is 4 évvel ezelőtt,amikor beköltöztünk a saját otthonunkba,hogy megkérte a kezem és elutasítottam.Hirtelen is jött-komolyan se vettem/nem gondoltam,hogy komolyan gondolja-házasságról alkotott képem is torz volt.De talán ez kellett ahhoz,hogy ez megváltozzon.Akkor elmagyarázta,hogy miért szeretné,hogy a Felesége legyek.Bennem meg ezek után szépen átfordult minden a házasságról és azóta már tiszta szívvel igent mondanék.Ezt azóta már a tudomására hoztam.Megható pillanat is volt ez.Mindkettőnk számára.Aztán azóta nagyon semmi.Nem a szó szoros értelmében,mert néha szokta mondani,hogy el akar venni de aztán eddig ez nem történt meg.Én fel sem szoktam hozni a témát,tehát nem nyomásra mond ilyet.Tudom azt is,hogy most ez nem is lenne aktuális.Úgy értem most van elég más bajunk is.Én meg itt ezen agonizálok.Tiszta hülye vagyok.De a gondolataimmal nem tudok mit tenni.Hát kiírtam ide.Köszi,ha el tudunk erről normálisan beszélgetni.
Történt valami,amit úgy érzem el kell mesélnem.:)
Az előbb volt itthon a Párom és elkezdte meghitten mesélni,hogy Velem álmodott az éjszaka.Kérdeztem mit,mire Ő csillogó szemmel elmesélte,hogy talált egy kincses szekrényt,tele arannyal,és volt benne egy gyémántgyűrű is és egyből rohant Hozzám,hogy elvesz Feleségül és nagyon boldogok voltunk.Csak annyit kérdeztem mosolyogva,hogy "és megkértél?" és mondta,hogy meg és,hogy Én is nagyon boldog voltam.
Azt hiszem csak mosolyogtam erre és nem mondtam semmit.Azt hiszem nem adtam semmi megerősítést,pedig talán arra vágyott volna!? Hát a könnyeimet alig bírtam visszatartani. Gyerekek pár nap múlva évforduló.:) Azt mondta egész nap ez az álom járt a fejében. Most azon gondolkodom,írok egy SMS-t,hogy remélem valóra válnak az álmai,vagy valami ilyesmi!? Elment dolgozni. Kikívánkozik,de nem erőszakos vagy ilyesmi? Gondolom nem az,hisz Ő hozta fel.Nem is tudom....
Köszi az érdeklődést,meg mindent!:)
Felejtos soha nem fog elvenni.
Minden csak kifogas aki igazan szeret marbikor marmilyen elethelyzetben elvenne megkerne a kezed.
Sajnalom hogy neked ezt ki kell varnod vagy erdemelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!