Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal megbeszéltük, hogy ma elmegyünk bevásárolni a másik településen lévő áruházba. Az előbb mondta, hogy mégsem visz el kocsival. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elég sokmindent kellene vennünk amit egyedül nem birok cipelni. Miért ilyen megbízhatatlan?2013. okt. 18. 16:36
11/27 anonim válasza:
Menés-jövéd taxival.
Legközelebb meg fogja gondolni, hogy kibújjon-e a feladat alól. :)
12/27 anonim válasza:
olyan lehetőség nincs hogy elmész egyedül megveszed ami kell és utána meg érted jön? már ha egyáltalán hazavisz.
13/27 A kérdező kommentje:
Azt mondja nincs kedve menni. Jó, akkor nem lesz bevásárolva.
2013. okt. 18. 17:47
14/27 anonim válasza:
Én sem mennék el a helyedben :D Nehogy már egyedül cipekedj, mert neki nincs kedve. (más kérdés, hogy hasznos lenne letenned a jogsit és nem csak emiatt...)
15/27 anonim válasza:
Azért én ismerek egy pár embert, akinek nincs kocsija vagy nem tud annyit cipekedni és valahogy mindegyik megoldja a bevásárlást (köztük én is). Menj egy közelebbi boltba, vegyél kevesebb dolgot, csak ami tényleg fontos, és majd máskor mentek "nagybevásárolni". Túl fogod élni, azt hiszem. Ha mégsem, majd jelentem a rendőrségen, hogy én idéztem elő a halálodat, ezzel a hozzászólással.
16/27 anonim válasza:
Elmentek holnap. Mi ebben olyan egetrengető? Ezen szerintem ne idegeskedj, majd ha nem lesz mit ennetek elmentek. Dobj neki egy smst, hogy hozzon kenyeret meg tejet, ha nincs otthon, ha meg van akkor annyi. Én is utálok vásárolni.
17/27 anonim válasza:
Vidd el a kocsit, és kész.. legalább igy egy kicsit eltudsz menni máshová is..
18/27 anonim válasza:
És az a nő hogy oldja meg, akinek nincs pasija, illetve a pasijának nincs kocsija? Jé, hogy igenis lehet cipekedni és tömegközlekedésen utazni? No fene!
19/27 anonim válasza:
Majd bevásároltok holnap. Azért ez nem egy megoldhatatlan helyzet. Legfeljebb ma estére rendeltek pizzát.
20/27 anonim válasza:
Már lehet neten is rendelni. Este hazaér a párod, leültök és megrendelitek. Hétfőn már viszik is.
Van költsége, de ha párod lusta, akkor áldozzon rá ennyit.
Mi is úgy szoktuk egyébként, hogy én megyek egyedül és ő csak értem jön a kocsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!