Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha kiderülne hogy a nejetek lehúz egy másik pasit mellettetek akivel amugy nincs sex? Csak hülyiti vetet vele ezt azt pl az esti sörötök is ő veszi, a mosogépetek stb. hagynatok hogy a balekkql tovább tartsa a kapcsolatot?
Ez elég fura. Nehéz elhinni, hogy nincs semmi szex, csak lehúzza.
Neked mit mondott a feleséged, miért csinálja ezt?
Szex nélkül vett mosógépet? Csak úgy???
Te ezt elhiszed??
Szerintem Te vagy itt a legnagyobb balek.
Visszafizetnéd? Te nem vagy normalis. Na ugy derült ki hogy a nejem. Fizumból eg ft.ot se vett le mindet lekötötte. És ugye a semmiből nem lehet élni mint tudjuk.
A srác smseit olvastam stb abbol kiderül hogy könyrög a nejemnek hogy legyen valami ruhakat mindenfelet vesz neki a nejem hülyiti hogy lesz majd valami.aztan semmi. Meg aztan bevallotta mikor kerdőre vontam es azt mondja nincs ebben semmi csak így jobban tudott spórolni. A mosogépet is most tudtam meg hogy a csavo fizette az már nem most volt. Mindig hazajön a nejem sórrel csokival kajaval azt a pasival veteti a boltba..ruhakkal stb azt is a srac vette neki nem tudom mitevo legyek a kapcsolatunk jo nagyon amúgy
Ezt nevezed jó kapcsolatnak?
Eltérőek a fogalmaink.
Feleséged pedig nem az erkölcs mintaképe, és még fel sem háborodsz ezen! Csak úgy hitegeti a pasit...
Te meg olyan természetesnek veszed ezt?
Farkasok neveltek titeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!