Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha kiderülne hogy a nejetek lehúz egy másik pasit mellettetek akivel amugy nincs sex? Csak hülyiti vetet vele ezt azt pl az esti sörötök is ő veszi, a mosogépetek stb. hagynatok hogy a balekkql tovább tartsa a kapcsolatot?
Dehogynem.ki vagyok akadva azért is tettem fel a kérdést.
De a nejem csak mondja hogy ez csak a sporolas miatt van.mert minden fizum le akarta kótni.es szerinte nincs ebben semi mert nekem is sporolt.
Nincs ebben semmi, mert neked is spórolt???
Anyám, borogass! Nem hiszem, hogy ez természetes dolognak tartod!
Én is ilyen vagyok már kiskoromtól, akit lehet, azt meg tudom győzni, hogy mindenféle ellenszolgáltatás nélkül megvegyen nekem valamit.
A feleséged is gondolom ilyen, de azért házasságban már nem kéne szerintem egy másik férfit hülyíteni.
hehe farkasok neveltek titeket...
ez nagy beszólás volt!
"Visszafizetnéd? Te nem vagy normalis."
Igen, visszafizetném, leégne a bőr a pofámról, feljelenteném a nejem, és beadnám a válókeresetet. Ezt csinálnám, még ha le is pontozol.
Én is arra hajazok, hogy kamu, bár igaz, hogy nagy az isten állatkertje, ezt naponta látom....
Ha igaz, akkor a nő se kutya meg a pali sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!