Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek ha kiderülne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha kiderülne hogy a nejetek lehúz egy másik pasit mellettetek akivel amugy nincs sex? Csak hülyiti vetet vele ezt azt pl az esti sörötök is ő veszi, a mosogépetek stb. hagynatok hogy a balekkql tovább tartsa a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 19:01
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Dehogynem.ki vagyok akadva azért is tettem fel a kérdést.

De a nejem csak mondja hogy ez csak a sporolas miatt van.mert minden fizum le akarta kótni.es szerinte nincs ebben semi mert nekem is sporolt.

2013. szept. 26. 19:42
 12/36 anonim ***** válasza:
93%

Nincs ebben semmi, mert neked is spórolt???

Anyám, borogass! Nem hiszem, hogy ez természetes dolognak tartod!

2013. szept. 26. 19:44
 13/36 anonim ***** válasza:
12%

Én is ilyen vagyok már kiskoromtól, akit lehet, azt meg tudom győzni, hogy mindenféle ellenszolgáltatás nélkül megvegyen nekem valamit.

A feleséged is gondolom ilyen, de azért házasságban már nem kéne szerintem egy másik férfit hülyíteni.

2013. szept. 26. 19:47
 14/36 anonim ***** válasza:
65%

hehe farkasok neveltek titeket...

ez nagy beszólás volt!

2013. szept. 26. 19:48
 15/36 anonim ***** válasza:
92%
A pofám leszakad...
2013. szept. 26. 19:52
 16/36 A kérdező kommentje:
Álliólag volt egy másik pasli akit meg lehuzott5000euróra lelépési pénz ként. Merthogy nyomult hulyitette q oasast de d...i nem akart es a vegen ennyivl lehuzta hogy akkor eltunik. Ezt most vallotta be. Hat nm tudom mi lesz
2013. szept. 26. 19:54
 17/36 anonim ***** válasza:
ha nekem ilyen feleségem lenne. nem adod el véletlenül?
2013. szept. 26. 19:56
 18/36 anonim ***** válasza:
94%
Kamu. Ilyen hülye pasas nem létezik, mint a kérdező.
2013. szept. 26. 19:58
 19/36 anonim ***** válasza:
84%

"Visszafizetnéd? Te nem vagy normalis."

Igen, visszafizetném, leégne a bőr a pofámról, feljelenteném a nejem, és beadnám a válókeresetet. Ezt csinálnám, még ha le is pontozol.

2013. szept. 26. 20:39
 20/36 anonim ***** válasza:
75%

Én is arra hajazok, hogy kamu, bár igaz, hogy nagy az isten állatkertje, ezt naponta látom....

Ha igaz, akkor a nő se kutya meg a pali sem.

2013. szept. 26. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!