Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Anyósom telebeszélte a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyósom telebeszélte a férjem fejét, aki most vele ért egyet. Mit tegyek, engedjek nekik?

Figyelt kérdés

Lányunk bölcsis. Én reggel korán járok dolgozni, így a férjem kelti, öltözteti és viszi bölcsibe a lányunkat. Én megyek érte délután.

Anyósom kezdetektől mondogatta, hogy ez nem jó, nem helyes hogy egy férfi vesződik minden reggel a gyerekkel aztán emiatt fáradtan, elcsigázottan megy dolgozni. Ez az anya feladata.

Ha én oldanám meg ezeket, akkor legkésőbb negyed 8ra a bölcsiben kéne lennie, így ráérnek fél9-9 között beérni. De délután ugyanúgy 5 után érnék oda érte.

Kinek van igaza szerintetek?

2013. okt. 16. 13:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Drága kincs az ilyen anyós, de mit lehet tenni, ha egyszer árukapcsolásos akcióban volt??? :D
2013. okt. 16. 14:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Neked van igazad, nem csak magadnak szülted a gyereket, ráadásul nektek időben is így a jobb. Ha nekünk lesz gyerekünk, akkor fordítva lesz, én vinném, ő hozná, mert a munkaidő miatt így lenne a legjobb. Ezen felül természetesen másban is kell az apukának segíteni, nevelni, foglalkozni vele, hiszen az apja.

A férjem főnöke sokszor a szabadabb munkabeoszta miatt ( ő a főnök, tehát elég rugalmas a munkaideje ) sokszor viszi és hozza is a lányát, számomra és a férjem számára is ez rendkívül szimpatikus, mert egy igazi férfinak nem derogál apaként viselkedni a saját gyerekével! Az anyósod 100 évvel ezelőtti nézetei meg beszűkültségre és igen kevés intelligenciára vallanak, jó hogy azt nem firtatja, miért dolgozol te is.

2013. okt. 16. 14:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"Drága" egy nagymama az ilyen! A gyerek érdeke, az, hogy ne negyed 8-ra kelljen szegénykének a bölcsibe lennie, az nem érdekes. Csak az, hogy a fiacskájának ne kelljen "vesződnie" a saját kislányával!

Neked van igazad, ez nem kérdés! A férjednek meg nem ártana kicsit magába néznie! Ne engedj neki, mert a kicsi érdeke az első!

2013. okt. 16. 14:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne engedj nekik, inkább a férjedet erősítsd meg az eredeti jól működő megegyezésetekben. Eddig is jó volt így, eztán is jó lesz. Semmi baja nem lesz a férjednek, ha ő is foglalkozik a gyerekkel. Anyósnak se lesz semmi baja, ha szépen illedelmesen megkéritek, hogy foglalkozzon immáron a saját életével és hagyja hogy önálló döntéseket hozzon a fia.
2013. okt. 16. 15:11
 15/18 anonim ***** válasza:
55%
Általában az ilyen szocializmusban nevelkedett egyedeknek ilyen begyepesedett a gondolkodásmódjuk, pláne ha még vidékiek is. Ez van kérdező, ezt adta a gép. :D
2013. okt. 16. 17:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Persze én engednék neki, miután beadtam a válást. És ezt komolyan is gondolom. te is nyugodtan megmondhatod ezt a férjednek.
2013. okt. 16. 17:56
 17/18 anonim ***** válasza:
13_51-nek igaza van. Ha ez csak a nő dolga, maradj otthon, tartson el.
2013. okt. 16. 18:11
 18/18 anonim ***** válasza:

"aztán emiatt fáradtan, elcsigázottan megy dolgozni. Ez az anya feladata."

Az anya feladata, hogy fáradtan, elcsigázottan menjen dolgozni? Attól, hogy ő elbszta az életét, nem kell neked is.

Ja, és se a 30 évvel ezelőtti apák, se a szocializmusban nevelkedettek nem mind ilyenek, az én apukám normális, szóval inkább a 100 évvel ezelőttieket szidjátok. :)

2013. okt. 18. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!