Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósom telebeszélte a férjem fejét, aki most vele ért egyet. Mit tegyek, engedjek nekik?
Lányunk bölcsis. Én reggel korán járok dolgozni, így a férjem kelti, öltözteti és viszi bölcsibe a lányunkat. Én megyek érte délután.
Anyósom kezdetektől mondogatta, hogy ez nem jó, nem helyes hogy egy férfi vesződik minden reggel a gyerekkel aztán emiatt fáradtan, elcsigázottan megy dolgozni. Ez az anya feladata.
Ha én oldanám meg ezeket, akkor legkésőbb negyed 8ra a bölcsiben kéne lennie, így ráérnek fél9-9 között beérni. De délután ugyanúgy 5 után érnék oda érte.
Kinek van igaza szerintetek?
Neked van igazad, nem csak magadnak szülted a gyereket, ráadásul nektek időben is így a jobb. Ha nekünk lesz gyerekünk, akkor fordítva lesz, én vinném, ő hozná, mert a munkaidő miatt így lenne a legjobb. Ezen felül természetesen másban is kell az apukának segíteni, nevelni, foglalkozni vele, hiszen az apja.
A férjem főnöke sokszor a szabadabb munkabeoszta miatt ( ő a főnök, tehát elég rugalmas a munkaideje ) sokszor viszi és hozza is a lányát, számomra és a férjem számára is ez rendkívül szimpatikus, mert egy igazi férfinak nem derogál apaként viselkedni a saját gyerekével! Az anyósod 100 évvel ezelőtti nézetei meg beszűkültségre és igen kevés intelligenciára vallanak, jó hogy azt nem firtatja, miért dolgozol te is.
"Drága" egy nagymama az ilyen! A gyerek érdeke, az, hogy ne negyed 8-ra kelljen szegénykének a bölcsibe lennie, az nem érdekes. Csak az, hogy a fiacskájának ne kelljen "vesződnie" a saját kislányával!
Neked van igazad, ez nem kérdés! A férjednek meg nem ártana kicsit magába néznie! Ne engedj neki, mert a kicsi érdeke az első!
"aztán emiatt fáradtan, elcsigázottan megy dolgozni. Ez az anya feladata."
Az anya feladata, hogy fáradtan, elcsigázottan menjen dolgozni? Attól, hogy ő elbszta az életét, nem kell neked is.
Ja, és se a 30 évvel ezelőtti apák, se a szocializmusban nevelkedettek nem mind ilyenek, az én apukám normális, szóval inkább a 100 évvel ezelőttieket szidjátok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!