Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósom telebeszélte a férjem fejét, aki most vele ért egyet. Mit tegyek, engedjek nekik?
Lányunk bölcsis. Én reggel korán járok dolgozni, így a férjem kelti, öltözteti és viszi bölcsibe a lányunkat. Én megyek érte délután.
Anyósom kezdetektől mondogatta, hogy ez nem jó, nem helyes hogy egy férfi vesződik minden reggel a gyerekkel aztán emiatt fáradtan, elcsigázottan megy dolgozni. Ez az anya feladata.
Ha én oldanám meg ezeket, akkor legkésőbb negyed 8ra a bölcsiben kéne lennie, így ráérnek fél9-9 között beérni. De délután ugyanúgy 5 után érnék oda érte.
Kinek van igaza szerintetek?
Egyszer kérdezd már meg anyósodat, hogy miért nevezi vesződségnek a gyerekről való gondoskodást? Mert ha szerinte az, akkor nem viszed oda a világért se, mert nem akarod hogy neki kelljen vesződnie vele.
No meg azt is mondhatod neki, hogy jobb helyeken a nagyi is besegít ha tud.
Hát én ezt nem értem...mármint azt, hogy felnőtt embernek tele lehet beszélni a fejét és ripsz-ropsz megváltozik a véleménye. Eddig nem panaszkodott a férjed, hogy vesződség reggel a gyerek?
Anyósod megéri a pénzét, de azért a férjed se kutya...
Idióta régi felfogás, hogy a gyerekkel az anyja foglalkozzon, az apja meg dolgozzon, és pihenje ki a fáradalmakat. Ezek az idők már elmúltak, a nők is dolgoznak annyit, és szerencsére a férfiak is kiveszik a részüket a gyereknevelésből.
Szerintem az anyósod nagy életbölcsességével azt az egyet nem veszi észre, hogy mi jó a gyereknek. Nem hiszem, hogy jó lenne, ha kb. 6-kor kelne, majdnem 10 órát töltene nélkületek a bölcsiben, és ráadásul te is ingerültebb lennél vele reggelente, mert nem olyan könnyű reggel 6-kor összerakni a gyereket, úgy hogy bölcsibe és munkába is odaérj. A párodnál valószínű rugalmas a munkaidő beosztás, ha így megteheti.
Megpróbálhatjátok, de a gyerek látja kárát, hidd el. Nyűgös, hisztis lesz. Ha eddig jól viselte a bölcsit, akkor ez változni fog. Ezt próbáld meg megértetni a férjeddel, ne azt nézze hogy 30 évvel ezelőtt az apák nem foglalkoztak a gyerekkel.
Egy újabb okos anyós..mondd meg neki, hogy rendben te bajlódsz a gyerekkel, de akkor nem jársz dolgozni, hisz régen is úgy volt....
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!