Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizalomépítés, de hogyan?! Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
megcsaltam a feleségem, nem gondolkoztam csak éltem a pillanatoknak és bele se gondoltam mit teszek vagy mi lesz a kovetkezmenye, nem láttam tisztán. iszonyatosan megbantam es helyre szeretnem hozni. viszont a feleségem fejébe az van, ahogy mással csokolozom, hivom és kivantam azt a nőt....2013. okt. 16. 07:56
11/16 anonim válasza:
én a nejed helyében fognám magam csomagolnák, és ott hagynálak a p.csában.
12/16 anonim válasza:
Engem fél éve csalt meg a párom és még ma is fáj, ha rá gondolok. Miközben nagyon sokat beszélgettünk, voltunk párterápián, tudunk is egymással beszélni, szexelünk, akár minden rendben lehetne. A bizalom azonban nem egyszerű. Ez nem csak arról szól, hogy Te megkívántál valaki mást. Hanem arról, hogy ezek szerint bármikor, nagyobb gondolkodás nélkül eldobhatod azt, ami már a kezedben van, hogy lehajolj valami másért, amit fel szeretnél venni a földről. Ez egy "képesség", hozzáállás, nevezhetjük bárminek. Ezzel a helyzettel elég nehéz mit kezdeni, ha én a közös sorsunkat tenném a kezedbe. Az túl fontos Nekem. Túl nagy a kockázat, ha Te ilyen ember vagy, aki ilyen könnyen enged el fontos dolgokat is. Pedig én férfi vagyok, elvileg pont a másik oldalról kellene látnom, de így látom. Szerencsére én hiszek abban, hogy az emberek változnak. Szerintem Te sem tehetsz mást, mint megváltozol. Nem elhiteted, hogy megváltoztál, az nem fog menni. Vagy megváltozol valóban, vagy cseszheted. És még túl sok időd sincs rá, hacsak nem teljesen társfüggő a párod, vagy más szempontból nincs kiszolgáltatott helyzetben.
13/16 A kérdező kommentje:
8-as, 10-es miert vilagitanatok ra a felesegem, h szerencses helyzetben van es orulnie kene? hogy megcsaltam, de terhes. ha meg elkezdem mondani mekkora szerencses h meg itt vagyok pont nem erek el semmit... igen kiszolgaltatott, mert gyereket var tolem.
2013. okt. 16. 11:52
14/16 A kérdező kommentje:
sajnos nagyon sok ronda dolgot mondtam neki, mert totalisan nem gondolkoztam... es nem esze agaban sincs elvetetni, pedig mar tobbszor a fejehez vagtam, h nem akarom, ugyanis pont akkor jott ossze mikor csaltam es mas nore gondoltam...
2013. okt. 16. 11:56
15/16 anonim válasza:
"igen kiszolgaltatott, mert gyereket var tolem." - erről eltérően gondolkodunk. A második páromat úgy ismertem meg, hogy 1 év alatti gyereke volt valaki mástól. 6 éve vagyunk együtt, ez nem akkora akadály egy válás és egy új párkapcsolat útjában, mint esetleg most hiszed. De minden eset más, az is lehet, igazad van a saját történetedre vetítve. Biztos azonban ne legyél ebben...
16/16 anonim válasza:
8-as vagyok köszi a lepontozást.Valaki segíteni akar annak ez jár!?:) 9-es is szépen leírta az egészet. Illetve Ő is ugyanarra célzott mint Én. Valakinek beszélnie kéne a Feleségeddel aki jobb belátásra bírja.De most csak ismétlem a 8-ban leírtakat,mert mást nem tudok tanácsolni.Viszont amit 14-ben írtál,az hátborzongató.Tehát abból nem sok pozitívat tudok kihozni.Max annyi,hogy az jó,hogy megbántad,de hogy hogy mondhattál olyanokat!?:O Ezt nem is értem.Ha eleve megbántad a megcsalást és "nem gondolkodtál" amikor megtörtént,akkor egy ilyen "h(l)iba" miatt hogy mondhattad ezeket? Mit befolyásolná egy új családtag kezdődő Életét egy jelentéktelen megbánt viszony? Ezt most nem igazán értem. Minden esetre tényleg minden fejben dől el és kívánom Nektek,hogy sikerüljön ott bent "rendet rakni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!