Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalt a párom?
A férjem zenész, esküvőkre, névnapokra, nagyobb családi rendevényekre szokták hívni a faluban ahol lakunk.
Ma hajnalban úgy jött haza, hogy ki volt szívva a nyaka, mikor rákérdeztem azt mondta, hogy senki nem szívta ki a nyakát. Akkor hogy került oda az a folt??? Mondtam neki őszintén vallja be, hogy megcsalt de ő állítja, hogy ezt én csak kitaláltam. Ti mit tennétek?
Voltál már falusi esküvőn?
Úgy tűnik nem.
Igen, valószínűleg kiszívta vmi falusi maca a nyakát.
Hogy történt?
A vőfély mondjuk társasjátékot tartott, bevonták az egyik zenészt is. Mit kellett csinálni? Jött egy berúgott falusi lotyó és kiszívta a nyakát a párodnak, a pa.rasz.tok meg jót röhögtek.
A 3 gyereked meg abból a pénzből eszik, amit a zenélésért és a nyakszívásért kapott a párod!
Azt mondta, hogy tisztában vele ha megcsal akkor akár a családját is elveszítheti és ő nem akar kockáztatni. Azt is hozzátette, hogy ha megcsalt volna akkor nemtudna a szemembe sem nézni.
Szerintetek igazat mond?
Lehet, hogy tényleg csak megcsípte valami, lehet, hogy kiszívták a nyakát. Csak látod a különbséget.
Viszont te nagyon kihegyezted arra a kérdésed, hogy a párod zenész, és rendezvényekre jár. Ezek szerint te inkább ezért nem bízol benne.
"Egy ilyen bulin annyi a részeg nő aki ráakaszkodik a zenészekre, riszálják magukat."
Már ne is haragudj, de miért nem bízol a párodban? Amikor hozzámentél, tudtad, hogy ez a szakmája. Ahogyan az én páromnak is. És ha ráakaszkodik egy cica, akkor mi van? Páromnak csak annyi a dolga, hogy elhajtsa.
Párod dolgozni jár oda, azért, hogy nőket hajkurásszon.
Bocsánat, ellenkeznék: nekem volt gokartbalesetem, megpördültek előttem, én 40-nel belecsapódtam. Az öv megütötte a nyakamat. Pontosan úgy nézett ki, mintha kiszívták volna, elég ciki is volt a munkahelyemen magyarázkodni utána, hogy miért járok így dolgozni.
Illetve a férjem nyakát is eltaláltam egyszer fallabdázás közben a labdával. Bár ott tökéletes kör alakú lett a lila folt.
De ilyen erejű ütést leszámítva (nyaki verőeret találta el) nem tudok olyanra gondolni, ami hasonló nyomot hagy.
"nem hajtsa" el a nőket? Hajtsa???
Szóval te is falusi vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!