Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem egyre bunkobb, kezdem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem egyre bunkobb, kezdem megunni! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Sokszor érzem azt hogy hülyének néz, ugy kezel, mint egy gyereket. Sokszor szol be valamivel kapcsoltban, ma is volt erre példa, de akkor lett elegem, amikor meg akartam csokolni, ö pedig fujjogva elkepta a fejét, mondvàn hogy büdös a szàm (elötte csipös levest ettem amit utàl). Most làtni sem akarom, ez nagyon rosszul esett...Tulreagàlnàm?

2013. okt. 5. 20:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
38%

Ezert nem kell meghazasodni

Most ha megtetetted, es nincs penzed valni, akkor annyi nem?

Turni fogsz

Ezert nem szabad kiszolgaltatni magad soha senkinek

Legyen tanulsag a mostani meltatlan helyzet

2013. okt. 5. 22:50
 12/26 acelsziv ***** válasza:
Az, hogy kutyafuttában szólsz neki a dologról... Szóval nem komoly beszélgetés. Ülj le vele és mondd el neki, hogy ha nem változtat, el fog veszíteni téged mert fogy a türelmed. Ha látod, hogy nem vesz komolyan... Nos akkor sajnos marad a te megoldásod.
2013. okt. 5. 22:57
 13/26 anonim ***** válasza:
Lépjél le, addig,amig nem késõ.
2013. okt. 6. 10:01
 14/26 anonim ***** válasza:
Az,hogy nem vesz komolyan,azt jelenti:nem tisztel.Aki nem tisztel és becsül,az nem szerelmes.Innen fakad a bunkósága is.Innen fakad,hogy nem akarja veled normálisan megbeszélni,tisztázni a dolgokat.Tényleg az a legjobb,ha lelépsz.
2013. okt. 6. 11:26
 15/26 A kérdező kommentje:
Néha ha elszalad vele a lo, helyre teszem, utàna egy ideig jo minden, majd kezdi ujra...
2013. okt. 6. 19:53
 16/26 anonim ***** válasza:
24 évesen férjhez mentél, és már most múlik a szerelem? :D Ezt alaposan benézted.
2013. okt. 6. 19:57
 17/26 A kérdező kommentje:

Hàt igen, azt hittem, jo lesz...Valahol jo is, mert amikor nincsenek ezek a stiklik, vagy amikor megunom és leültetem beszélgetni, utàna egy darabig jo minden, ölelget, làtom a szemein, hogy szeret, ugyanazt làtom, mint régen, de van, hogy hidegen néz ràm, kibujik az ölelésemböl...tudja, hogy bàrmit elmondhat nekem, nem fogom letépni a fejét, mégsem mond semmit, én kezdeményezem a beszélgetéseket, és kezdek belefàradni. Az elözö baràtnöi is emiatt szerettek ki belöle, és én is kezdek. Jàrunk pàrterapeutàhoz, részben sikeres, de a szexuàlis életünkön az sem segit.

ugyanis ott is gondok vannak, heti egynél tartunk...tegnap megleptem egy szexi ruhàval, nem reagàlt rà semmit, nézte tovàbb a tv-t. Késöbb megkérdeztem, mire gondolt, amikor meglàtott, azt mondta, el nem tudta talàlni, mit akarok a ruhàval...anno azonnal kapcsolt, most nem.

2013. okt. 7. 12:42
 18/26 anonim ***** válasza:

Nálatok nagyon nagy baj van.....

Jobban jártok ha megbeszélitek és külön utakra eveztek.Addíg amíg nincs gyerek.

2013. okt. 7. 13:16
 19/26 A kérdező kommentje:

Van gyerek, ezt kifelejtettem, egy 7 hos kislàny:)

Pszichologushoz jàrunk, ö is azt mondja, hogy nagyon gyorsan beszéljük meg, segit ö is, csak mihamarabb mert làtja ö is, hogy tartunk lefele...Nem tudom màr, mit akarok.

2013. okt. 8. 17:44
 20/26 anonim ***** válasza:
Egy 7 hónapos kislányt csak úgy kifelejtesz a felsorolásból? Atya isten... :-O Nálam nem kérdés kiben van a hiba. Aki a 7 hónapos lányát elfelejti megemlíteni 2000 karakterben, ami a kapcsolata nehézségeiről szól, az hogyan bánhat a párjával? Tipikus önző egoista nő, aki a tőle elhidegült párját okolja a rossz kapcsolatért. Valszeg a férjed pont a te viselkedésed miatt lett olyan, amilyen.
2013. okt. 9. 05:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!