Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem egyre bunkobb, kezdem megunni! Ti mit tennétek?
Mondd el neki a problémádat.Ha nem tudjátok megbeszélni nagy gond van.Kezdj úgy viselkedni mint ö,hátha veszi a lapot.
Ez is gyerekes,de lehet,hogy megoldás.
Nem szoktam vele bunkozni. De annyit elvàrtam volna, hogy közölje normàlisan, nem az, hogy hogy igy megsért...
Meg fogom vele beszélni, ha szohoz tudok majd jutni...
Ha tudod, hogy utálja a csípős levest, akkor mit hecceled? Csak idegesíted vele. Pl. ez elég gyerekes húzás volt. Miért nem adsz csak egy puszit neki ilyenkor az arcára, de még jobb, ha csak a levegőbe dobsz neki ilyenkor a kezeddel.
Ha a többi dologban is ilyen gyerekes vagy, nem csodálom, hogy úgy is kezel.
8 felületes vagy. Így nem lehet megoldani egy problémát. Nem a csípős levessel van a baj, hanem a férjjel.
Szerintem megszokta, hogy vagy neki, már nem kell küzdeni és lehet önmaga. Pasiból van, sok pasi sajnos gerinc nélkül született.
totàl kiment a fejemböl, hogy nem szereti, sosem idegesiteném direkt, szeretem.
Beszéltem azota vele, de nem vette komolyan...pedig nem elöször szoltam, hogy én nem a haverja vagyok...egyszer nem fogok szolni, hanem eltünök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!