Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félrelépés, ki a hibás? 4 éve megcsaltam a feleségem. Most visszakaptam. A feleségem a megcsalást elismeri, de szerinte Ő nem hibás, s nincs mit megbánnia, mert szerinte ez csak "visszaadás".
Figyelt kérdés
Sőt azt mondja soha nem tud nekem megbocsájtani. Nem enged közel magához. Válni nem akar. Mit tegyek? , mert ez így az élet egyre nehezebben elviselhető.2013. szept. 30. 19:11
21/25 anonim válasza:
Nem is értem mit képzelnek azok a válaszolók akik azt mondják a férfi követte el a nagyobb hibát. Szórakoztok csak? Ez az ember megcsalta a feleségét, ami undorító, de a felesége mellette maradt és a férj azt hitte megbocsátott, ezek után még évekig rabolta az idejét, lehúzta rengeteg pénzzel és megcsalta azzal az indokkal, hogy ez csak visszaadás. Szerintetek ez normális? A pofám leszakad, hogy vannak itt olyanok, akik szerint a férfi az, aki jobban hibás. Megjegyezném, hogy én soha, semmilyen körülmények között nem bocsátanék meg egy megcsalást, de ez nevetséges és szánalmas, ez nem az Ezel - Bosszú mindhalálig.
22/25 anonim válasza:
Utolso! ElkerUlte a figyelmed az hogy a feleseg ezt sose bocsajtotta meg es allandoan beszologatott miatta... Igy nezve ez csak ido kerdese volt... Ez egy szar kapcsolat amibol elsonek a ferj lepett ki aztan a no!
23/25 anonim válasza:
Ezt már akkor elszúrtad, amikor "engedtél" a harmadiknak.
Te sem vagy különb. Ki akarsz bújni a felelősség alól ezzel a maszatolással: "engedtem a harmadiknak.
Nem "engedtél"! Megcsaltad!
Az már kérdés, hogy a feleséged sem különb.
Eldöntötte, hogy te csak akkor kellesz neki, ha 2megfizeted", elviszed ide-oda, kocsit veszel neki stb.
Mi a garancia arra, hogy azóta folyamatosan nem csal vissza téged, és csak most bukott le?
Ebből már soha nem lesz semmi jó.
Válás, vagyonmegosztás, s erre kakas, arra tyúk. :)
24/25 anonim válasza:
Azt kapod amit megérdemelsz! Remélem fáj!
25/25 anonim válasza:
Én a te helyedben megvenném az X5-öst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!