Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félrelépés, ki a hibás? 4 éve megcsaltam a feleségem. Most visszakaptam. A feleségem a megcsalást elismeri, de szerinte Ő nem hibás, s nincs mit megbánnia, mert szerinte ez csak "visszaadás".
Én úgy gondolom, a kiváltó dolgokért én vagyok a hibás, de annak is oka volt, hogy másnál kerestem a testi örömet.
Amikor kiderült én töröltem a telefonomból a "harmadik" telefonszámát, kitiltottam a levelezésemből, s nem tud nekem E-mail-t küldeni, és töröltem ez egyik közösségi portálnál mint ismerőst.
A feleségemet kértem, egyiket sem volt hajlandó megtenni.
Én úgy gondolom az nem csak az én döntésem lesz, ha ketté vállnak útjaink.
Én hajlandó lettem volna újrakezdeni. Az újrakezdéshez viszont kettő ember kell.
Köszönöm az együtt érző hozzászólásokat. Természetesen a negatívokat is megérdemlem.
A válaszok, hozzászólások megerősítettek abban a következtetésemben, hogy ennek így nem sok értelme van.
"egy X5-ös BMW-ért megtudna bocsátani."
Téged csak egy pénzeszsáknak tekint ez a nő.
Amelyik nőt a pénz motívál, azt te is tudod, hogy hogyan hívják!!
Mind a ketten hibáztatok,de te a nagyobbat. annak idején nem csak simán megcsaltad, hanem hosszabb viszonyt folytattál egy másik nővel!Ez azért elég gerinctelen dolog volt! És hiába mondod, hogy azt is kiváltotta valami, hogy oka volt, nem megcsalnod kellett volna, hanem a feleségeddel megbeszélni, ha valami gond van!
Nehéz így bármi okosat mondani..de a feleséged helyében én sem válnék!
4 éve sem engedett közel magához? Csak mert mit tud egy szerencsétlen férfi csinálni, ha a felesége visszautasítja, nyilván megcsalja... sajnos. Ebben az esetben pedig nem te voltál a hibás, és lehet, hogy az asszony csak az orrodnál fogva rángat évek óta.
Váljatok már el!
Ha 4 evig folyamatosan felhozta.nem bocsajtott meg sose es eddig erlelodott benne... Most jott az alkalom es kapott rajta...
Mellesleg aranyos feleseged van... En elvaltam volna miutan minden baratodon ismerosodon vegig mentem de csak azert hogy soha ne foghass ugy kezet valakivel hogy azt emelt fejjel tedd meg... Te legyel az a bar.om akit fuvel faval megcsaltak...
Na ha ezt vegig vittem volna rohogve elmondom es valok!
Mind a ketten ordas nagy hibát vétettetek, de:
"Visszaadás"?
Az oviban vagyunk? Folyamatos zsarolásban élsz 4 éve. Ennek a kapcsolatnak vége, ennyi volt. Válni nem akar, de attól még elválasztanak, ha te el akarsz válni.
Én ott ragadtam le, hogy "addig, amíg engedtem a harmadiknak, nem volt gond".
Persze, hogy nem. Ha ki sem derül, csalhatod tovább, marad a feleség, és semmi probléma.
Hajlandó lettél volna újrakezdeni? Ne haragudj, de nő létemre ezen én sem tudnék továbblépni. A szeretőn sem, meg a hozzáálláson sem.
Nem szeret, ebből már nem lesz semmi. Folyamatosan büntet, mert szerinte ezt te rontottad el. (hogy igaza van-e, azt csak ti tudjátok, kettőn áll a vásár). Hogy így lehúz, az nem szép dolog. De őszintén, egy kiábrándult nő helyében más nem ezt tenné? Miért váljon, ha legalább az anyagiakat biztosítod neki? Most megcsalt, és a régi sérelmek miatt jogosnak fogja érezni, hogy ezután is megtegye. Nem szeret, nem tisztel, nincs ennek már semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!