Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól kérdezem, akik valamilyen szinten vallásosak, hívők, vagy vallásos nevelésben részesültek: házasság egy elvált emberrel?
(27/F, fundamentalista református)
Mivel a Biblia is engedi a válást paráznaság esetén ez önmagában nem kizáró ok, de azért nagyon óvatos legyél:
1. Mikor volt ez? Hosszú kapcsolatból nemrég kijött emberekkel nem éri meg kezdeni.
2. Egy válás mindig két emberen múlik....
hu de nagyon igaz #12/2
nálunk is úgy van vége (eljegyzés után), hogy én vagyok elhordva mindennek, meg félrelépéssel vádolva, közben meg csak szimplán elakartak hagyni és ezzel mossák kezeiket a család, meg mindenki előtt, hogy engem besároznak
Miert ne? Az en noverem egy nala tiz evvel idosebb ferjet talalt, aki elvalt es gyereke is van. A noverem kereszteny, sogorom ateista. Boldogok egyutt. Ez nem elitelendo dolog szerintem.
Amugy a szuleim is ketszer hazasodtak, ma mar tobb mint 30 eves hazasok. Remelem segitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!