Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi lehet vajon annak a hátteré...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet vajon annak a hátterében, hogy a férjem hirtelen külön kasszát szeretne?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk házasok, de több mint 10 éve közös kasszán vagyunk. Ezalatt volt olyan, hogy én kerestem keveset meg olyan, hogy ő.

Most új munkája lett, ezért azt mondta hogyha visszamegyek dolgozni, akkor legyünk külön kasszán. Konkrétan úgy képzeli, hogy a rezsit felezzük, vásárlások után meg átnézzük hogy ki mit vett: nekem betét, tusfürdő, neki borotválkozós cucc stb. És azzal elszámolunk.

Ti mit gondoltok erről?

2013. szept. 29. 11:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
79%
Azért nehéz ezt így megoldani, mert gondolom ő többet eszik, mint te. Lehet, hogy neki több húsra is van igénye, míg te ellennél nélküle főzelékeken, tésztaféléken. Szóval felezni a konyhapénzt, nem hinném, hogy már az így igazságos lenne. Ha egyedül élnél a fiuzetésedből, többet tudnál spórolni a kaján eleve, hiszen egy nő alig eszik általában a férfihoz képest.
2013. szept. 29. 12:14
 12/28 anonim ***** válasza:
32%

Igen utolsó a férfi megeszi a nő meg elköti ruhára, sminkre.

Üljetek le és beszéljétek meg. Erre itt nem kapsz választ mert erre kb bármit lehet írni.

2013. szept. 29. 12:16
 13/28 anonim ***** válasza:
71%

Hát ez gusztustalan.

És biztos, hogy nő van a dologban. Vagy megőrült, de ezt mi nem tudhatjuk.

2013. szept. 29. 12:25
 14/28 anonim ***** válasza:
57%
Nem biztos, hogy azonnal szeretőt kiáltanék, de az hótsicher, hogy vkivel beszélt, akiknél ez a menő otthon, aztán most agymosott... hagyj neki még időt szerintem, de közben próbáld meg bemutatni a szemszögedből a dolgokat, lehet rájön, h hülyeség amit csinál
2013. szept. 29. 12:31
 15/28 anonim ***** válasza:
50%

"Igen utolsó a férfi megeszi a nő meg elköti ruhára, sminkre. "

Éppen ez az, hogy ha külön pénzen lesznek, a nő a saját pénzén fog sminkelni, de a kaját meg feleznék, tehát a férjét etetné, és nem kapna érte semmit. Tehát pl. a marhahúst(2000Ft) a férfinak kéne fizetni, a káposztát (200) meg a nőnek, legalábbis nálunk ez van, amit én eszek az tök olcsó, de a férjem nem eszi meg a káposztát.

2013. szept. 29. 12:31
 16/28 A kérdező kommentje:

Először én is arra gondoltam, hogy kicsit elfutott velem a szekér mostanában, de minden nagyobb kiadást egyeztetünk, utólag sem mondta semmire hogy felesleges lett volna. Nem nyúltam a félretett pénzhez, nem költöttem ruhára a kajapénzt, semmi ilyesmi.

Kérdeztem pl a nyaralást, hogy ha az ő megtakarításából mehetnénk Hawaii-ra az enyémből meg csak egy akciós hosszú hétvégére, akkor mi van, azt mondta hogy akkor majd megbeszéljük.

Nem indokolta meg, miért akarja így, ez zavar a legjobban.

2013. szept. 29. 12:47
 17/28 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem válni akar, mond meg neki, hogy ne kertlejen vallja be mit akar.
2013. szept. 29. 12:57
 18/28 anonim ***** válasza:
86%
Semmi jó az biztos! Valami nagyon nincs rendben vele...
2013. szept. 29. 13:00
 19/28 anonim ***** válasza:
12%
Az is lehet, hogy felmerült benne, hogy te másra is költesz és nem tudja, hova lesz a pénz, amit hazaad. Nem kell feltétlen rosszra gondolni. Lehet, hogy szeretne valami nagyobb kiadásra spórolni, új kocsi, vagy fogászat (ez is lehet több milliós tétel). De nálunk is volt olyan, hogy hó végén nem tudtuk mire ment el annyi pénz és már én is kezdtem a férjemre gyanakodni. Az ember könnyen elbizonytalanodhat. Nálunk az a rendszer alakult ki, hogy mindketten nagyjából egyforma összeget hozunk haza, a többit a saját külön bankszámlánkon hagyjuk. Én minden költekezést vezetek excel táblázatban, az utolsó fillérig, így visszamenőlegesen is látunk mindent, így követni tudom, ha valamelyik termék olcsóbb vagy drágább lesz, és hogy mire mennyi megy el és sokkal jobban tudok spórolni is. Fel van írva pontosan, mire mennyit szánhatunk havonta, gyógyszer, ruha, kozmetikum, háztartás, nasi, kirándulás, stb. és ezeket nem lépem túl, vagy ha igen, következő hónapban levonódik a keretből.
2013. szept. 29. 13:00
 20/28 Je Veux ***** válasza:
90%

Leültetném az asztalhoz és addig nem állna fel míg nem ad épkézláb magyarázatot.

Meg is indokolhatod, hogy miért.

Több, mint 10 éve közös kasszán vagytok, eddig nem volt semmi gond, legalábbis soha nem jelezte, hogy jobb lenne külön, most pedig minden ok nélkül külön kasszát akar.

Nem érted és bánt a dolog, hogy még csak nem is próbálja megmagyarázni, hogy miért. Szeretnéd megérteni, és ha adna valami érthető választ, akkor talán el is tudnád fogadni, így viszont csak a legrosszabbra tudsz gondolni.

Ezzel nem adsz neki lehetőséget a kertelésre és kénytelen lesz válaszolni. Ha mégis kitáncol a kérdés alól, és további próbálkozásra sem megy, akkor tényleg valami baj van.

2013. szept. 29. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!