Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
70 kilós nö az nagyon sok v. elvennétek feleségül?
Telt alakra a sellőruhát felejtsd el. Eleve nem is értem miért gondolkodtál abban, ha ahogy írtad, mindig is súlyproblémáid voltak.
Vidd vissza és válassz másikat. Egy hónap alatt még varrathatsz is. De a sellő fazonút semmiképp se vedd fel, ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy tubus túltöltött majonéz.
Ha elvesz, akkor vesz el, mert szeret. Az meg nem a külsőn múlik. Ha valaki beléd szeret, az elvesz 70 kilósan is.
De Én személy szerint azt mondom, hogy nincs jó nő 60kg fölött. Sőt, egy 175cm-es nőnek is 55-58kg az ideális.
Az alacsonyabbaknál cm-től függően 47-55kg.
Mért foglalkozol ennyit a kilóiddal/formáddal? Mitől félsz?
Hány éves vagy? Tudod, 5-6 év múlva mi lesz a legnagyobb bajod? Hogy miért jönnek seprűvénák végig a lábadra, hasadra, csípődre, arcodra, kezedre....mitől hullik a hajad, mitől ráncosodsz, mitől jönnek májfoltok az arcodra... komolyan, miért nem élvezed ki, hogy ezektől még mentes, egészséges, formás, csinos vagy?
Ahogy nagymamám szokta mondani: "minek a szép tányér, ha üres?"
Nekem jóképű, izmos, sportos párom van. Mikor elkezdett udvarolni, el sem hittem, hogy én tetszem neki. Sosem voltam nádszál. Körte alkatom van, ráadásul sokat sportoltam, alig van mellem, és vastag, izmos a lábam. Mindehhez csak 158 cm a magasságom. Talán nem is volt olyan nap, mikor meg lettem volna elégedve magammal. Viszont állítólag aranyos, helyes arcom van, hosszú fekete (festett hajam), zöld szemem, és mindig ápolt vagyok. Szerencsére nagyon szép a bőröm.
A párom bármikor találhatott volna magának valami plázacicát, és mégis engem szeret. Azt mondja, hogy olyan kis cuki, zabálnivaló vagyok. Most is imád, hogy 75 kiló vagyok 4 hónappal a szülés után. Persze le akarok fogyni, nem akarok ilyen kis golyó maradni :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!