Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasságban egyedül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban egyedül?

Figyelt kérdés

Házas vagyok, igaz még csak 3 éve.

2 éves a gyermekünk. Magányos vagyok. Férjem vagy dolgozik rengeteget és akkor ha hazajön ki kéri magának a pihenőt és akkor alszik egész nap.

Ha nem dolgozik annyit, akkor sem tud velünk lenni. Elmegy, űzi a hobbiját vagy a barátokkal van egész nap. Most sincs itthon, tegnap sem volt, szüret van, a barátainak segít szüretelni a szőlősbe, bogyózni és persze inni. Most már csak utóbbi.

A gyermekünk beteg, több napig nagyon magas láza volt (39-en felül), most már "csak" a hasa megy, kedvetlen és nyűgös. De ezt ő képtelen felfogni, szerinte ha nem lázas akkor nem is beteg,

Itthon vagyok vele, ő épp alszik, én pedig őrzöm az álmát. Férjem állandóan hangoztatja, hogy mennyire család központú, pedig képtelen velünk maradni egy napot is. Ilyenkor megbolondul, járkál fel alá, ideges. Szerinte semmi gond a házasságunkkal, tökéletes úgy ahogy van, én rémeket látok, ő szeret minket, és pont. Ennyivel le vagyunk rendezve.

Magányos vagyok és boldogtalan. Szerintetek meddig lehet így élni?

2013. szept. 28. 19:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha a gyerek nem kötődik az apjához, már pedig az írásod ezt mutatja akkor lépj, mert ebben a kapcsolatban te boldog nem leszel.
2013. szept. 28. 20:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Lámpát ismered?

A barátaid meg hívd fel.

2013. szept. 28. 20:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Párterápia.
2013. szept. 28. 21:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem vagytok fontosak neki. Én elválnék tőle a helyedben.

Most lehet jönni a gyereknek jobb, ha együtt vannak a szülök dumával. De kérdem én , szerintetek nem fogja az a gyerek észrevenni, megérezni, mennyire szenved az anyja, és hogy az apja nem törődik vele?....

2013. szept. 29. 02:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez h irod , h elmart mellöled embereket , nagyon rossz ómenü, egy agressziv, uralkodhatnám ember teszi ezt

Az ilyen embert csak elhagyni kell, ne még gondolkozz

En is 10 evet gondolkoztam h elhagyjak egy hasonlóan "jó " embert, ma sajnálom, hogy ennyit totojáztam

2013. szept. 29. 07:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Akkor sem lenne elfogadható a férjed viselkedése, ha már 30 éve házasok lennétek, de így, 3 év után szinte már felháborító. Döntsd el magadban, hogy tudsz-e így élni még évtizedekig? El tudod-e azt nézni, hogy ő éli boldogan az életét, mert azt csinálja ami őt boldoggá teszi, te meg boldogtalan vagy és magányos? Mi lesz ha majd a gyerekek is nagyobbak lesznek és még annyira sem kötnek le mint most? Ha már járnak maguk suliba, külön órákra, mennek csavarogni a barátokkal, veled mi lesz? Csak anya akarsz lenni egész életedben, vagy szeretnél nő is lenni meg feleség is? Szedd össze a gondolataidat, te ismered magad eléggé, te tudod mire van szükséged és hogy mit bírsz ki életed végéig.

Ha úgy érzed ez neked kevés, akkor változztass. Mond meg a férjednek, hogy eddgi tűrtél, most vagy változtattok mindketten a dolgokon, vagy fel is út, le is út. Legyél következetes és ahhoz tartsd magad, amit megbeszéltek. Ha azt mondja téged akar és változtat, akkor csináljátok. Ha hezitál, vagy nem tartja be a szavát, akkor nem hinném hogy lenne keresnivalód mellette. A gyerekek és a vallás mögé nem szabad bebújni. Merni kell lépni, saját magunknak kell megteremteni a boldogságunkat. Ne legyen elég neked ennyi. Többet érsz és többet érdemelsz. Ha a férjed adja meg neked, akkor köszönöd, de ha nem, akkor meg kell keresned azt a férfit, aki őszintén szeret és a tenyerén hordoz.

2013. szept. 30. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!