Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha feleségetekről kiderülne, örömlányként keresi a pénzt, melyből jól megélt a család a közelmúltban, hosszabb munkanélküli és pénz nélküli időszak után?
Átlagos család, két okos, értelmes, tehetséges, nagyon jól haladó gyerekekkel. A jelenleg negyvenes, diplomás szülők, házasság, ill. a gyermekszületés előtti terminusban alkalmanként kedvelték, ill. kipróbálták a csoport-szexet, komoly intimkultúrával rendelkeznek. Szakmájukban hosszú évekig elismertek voltak, de leépítésre kerültek. Két évig fokozatosan csúsztak lefelé a munkanélküliek életét élve, szinte élelmiszerre sem jutott, nem hogy a rezsire, tartozásaik ördögi köréből nem bírtak kilábalni. Majd mindketten saját végzettségüknek megfelelően külön-külön munkába álltak, pontosabban egyéni vállalkozóként dolgozgatnak. Aprólékosan felépítették ügyfélkörüket. Nem gazdagon, de megélnek, végre nincs adósság, és nem gyerekeiknek megvehetik az egészséges élelmiszereket, vitaminokat, biztosíthatják számukra a szakköröket, különórákat, sportolási lehetőségeket. Önmagukra még mindig nem igazán jut, akárcsak lakásuk felújítására sem, de legalább nem éheznek!
Kiderül a férj számára, felesége alkalom adtán bevállalt egy-egy különfoglalkozást ügyfeleivel. Ebből kialakult egy "pacientúra" akikkel rendszeresen kedvező díjazásért szexuálisan játszadozik.
A feleség háromszor-négyszer annyit hoz haza a konyhára, mint a férj, ráadásul kevesebb munkaidővel. Ha abbahagyja csődbe jut a családi kassza, ha nem hagyja abba, mi lesz a házasságukkal?
Megjegyzésként: próbálta abbahagyni többször is, de nem jutott normál munkához, ilyen jó keresethez, pedig végképp nem.
Erről a sok válaszról nekem a Shrek jut szembe: "Megítélnek, pedig nem is ismernek."
Objektív képet akkor kaphatnánk, ha részletesen és személyesen ismernénk ezt a családot. Senkit nem lehet meg-, ill. elítélni egy internetes kérdés vagy hozzászólás alapján.
A prost.itúció azóta nehéz téma mióta létezik az emberiség, nem hiába hívják a "legősibb foglalkozás"-nak. A miértek egyediek, nem lehet általánosítani. Valóban fiatalon más okokból lesz egy nő örömlány, mint érett családanyaként. Utóbbi esetben nagy a valószínűsége, hogy gyermekeinek eltartása a cél.
Néhányan azt vonták le, hogy jelenleg milyen jól él ez a házaspár. De tessék jobban elolvasni, nem élnek jól, csupán nem halnak éhen és gyermekeiknek megtudják adni azt, ami más gyerekeinek alaplehetőség. Ezen részét én nagyon megértem! Nekünk is rosszul megy, pedig ezerrel dolgozunk. Manapság az alaplét feltételeit is nagyon nehéz megteremteni. Lemegyünk a közértbe és ott hagyunk tízezer forintot, de csak 1 szatyornyit viszünk haza és nem a luxustermékekből. Ünnepi alkalommal megengedhetünk esetleg két szatyornyi terméket.
Az élvezeti rész más téma. Nekem, mint nőnek második gondolatra az ugrott be, ha valaki írhatja, hogy neki ez vagy az álommunka és mennyire élvezi, akkor egy prost.ituált miért nem élvezheti néha a munkáját? :) De úgyhiszem nem élvezetből teszi, amit tesz.
Nem tagadom, nekem is megfordult már a fejemben, mennyivel könnyebb lenne, ha kisebb energiával, több pénzt keressek, akár K-ként. :-) Számtalan esetben kellett már elhárítanom férfi főnökeim közeledését, de tagadhatatlan, hogy nem minden nő áll ellen, nagyon sokan bújnak ágyba munkatárssal, főnökkel egy kicsivel jobba munkahelyi pozícióért, magasabb fizetés reményében, előmenetelük érdekében. Tehát, ha ezt a nőt elítéljük, mert néha ágybabújuk ügyfeleivel, akkor a főnökökkel lefekvő hölgyeket, miért nem ku.rvázzuk le? Csak azért mert nem közvetlen hasznot, hanem közvetettet kapnak érte?
Kedves férj! Neked, ill. nektek kell eldöntenetek, miként tudjátok életeteket folytatni. Ha megtudjátok emészteni, hát csináljátok így, ha problémát okoz akkor inkább válasszátok a megélhetési gondokat, a mélyebb szegénységet.
"két okos, értelmes, tehetséges, nagyon jól haladó gyerekekkel"
Pff, valószínű,hogy ilyen értelmes szülőknek értelmes gyerekei vannak. Szerintem várd meg még megnőnek aztán a szakmát eltanulják anyutól. Több lesz a zséé, a zsé meg hatalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!