Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem undorodik tőlem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem undorodik tőlem. (Bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Mintha egy idegenhez jöttem volna haza. Nem puszil meg,nem csókol meg nem ölel át,és még sorolhatnám....ma benyögte,hogy undorodik tőlem,ezt értem el azzal,hogy szerettem volna,ha bent van velem a szülésnél,(egyébként csak a vajúdás alatt volt velem,legközelebb pedig már csak az örzőben)de ahogy ő fogalmazott, örülhetek hogy talán nem örökre érez így.

Most mi a fenét csináljak?

Nem erőltettem rá,csak annyit mondtam neki,hogy szeretném ha ott lenne,nekem sokat jelentene.Mellesleg nem ő az első gyermekünk,anno sokkal több mindent látott,és nem volt ez.

2013. szept. 24. 13:18
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
93%

"Hát csupán a hivatalos statisztikák alapján:)"

Ezeket hol találom meg?

2013. szept. 24. 14:23
 22/39 anonim válasza:
Ne is haragudj de az ilyen ember csak azert van veled hogy lfektessen veled maradjon kis idore aztan gyedul hadjon?? Bocs de erre nem lehet mast mondani!:/
2013. szept. 24. 14:28
 23/39 anonim ***** válasza:
91%

Szegény nagyon sajnállak,nagyon bunkó a férjed, mi az,hogy megundorodott tőled? Még ha így is van,nem kéne ennyire túldramatizálni, ott vagy a pici babával vele és magaddal kéne elsősorban most foglalkoznod,igazán összeszedhetné magát.Úgy viselkedik,mint egy kisgyerek,nem egy érett felnőtt.Nagyon beválasztottad :(

Amúgy sose értettem ezt a szülésnél megundorodik némely pasi dolgot.Néhányan ennyire felszínesen választanak párt? Hogy lehet megundorodni a szerelmedtől egy teljesen természetes,emberi dologért.Erről mindig a rokonom jut eszembe.A férje hólapátolás közbe balesetet szenvedett és combnyaktörése lett. Kb. fél évig az ágyból nem kelhetett fel és a párjának kellett ágytálazni.Most akkor undorodott volna meg egy életre esetleg váltak volna el mikor közös gyermekeik voltak?

Tudom,hogy nehéz de nem Neked kéne rosszul érezned magad.

Beszélgess el vele a jóban-rosszban ,egészségben-betegségben dologról,meg a kapcsolatotokról. Az is lehet,hogy más is van a háttérben ,ez meg csak a kiváltó ok volt.

2013. szept. 24. 14:35
 24/39 anonim ***** válasza:
88%
19. És szerinted ezeket egy férj premier plánból nézi igaz? Ekkora hülyeséget írni, már megbocsáss.... Amúgy még azt is hozzáteszem, teljesen más a saját gyereke születésénél benn lenni, mint a neten nézni egy szülést. Így van vagy így van?
2013. szept. 24. 14:42
 25/39 anonim ***** válasza:
83%

Amikor én szültem, még nem volt divat az apás szülés(23,és 20 éve).

De valahogy jó is volt így.Én nem szívesen vettem volna, ha lát "aközben"....

Viszont az igaz, hogy ha bent van a férj,jobban átérzik a nő fájdalmát szenvedését,de van aki nem bírja.

Engem ami aggaszt a Te esetedben,az az, hogy már volt bent a szülésednél,nem ez az első eset.

Meg hogy csak a vajúdás alatt volt most csak bent.Ott olyant nem láthatott...

Valami más oka lehet,és ezt hozza fel indokként...de ne legyen igazam...

Van aki büszke lesz a feleségére,és van aki meghatódik,

2013. szept. 24. 15:16
 26/39 anonim ***** válasza:
#19 vok. #24-nek: Én nem neten láttam. Élöben. Sokszor. A páromat soha nem szerettem volna igy látni. (Ez nem zárja ki, hogy akár segitettem volna ha ugy hozza a sors.Megusztam.) Én a kérdezötöl érdeklödtem, hogy látott-e ilyent? Tényleg érdekelne. Az meg, hogy már nem az elsö szülés amin résztvett, nem jelenti, hogy jajj de jol érezte magát akkor vagy most. Lehet csak most jutott el oda, hogy ezt meg is merte mondani. Csak a feleség nem vette észre, hogy az eddigieket sem igen dijazta. (Nem mindenki az elsö pofon után kezd el jajgatni!!)
2013. szept. 24. 15:54
 27/39 anonim ***** válasza:
3%
Akkor most jó gyorsan pötyögjétek be a központi statisztikai hivatal oldalát, ott van feketén fehéren a %:) ha meg csak cáfolni akarsz akkor keress mást, mert ÉN veled ellentétben tudom miről beszélek:) nem fogom magamat szülésznőnek kiadni mint egyesek, mert úgysem hinné el senki, mégha orvosira járok is, csak azt tudom ajánlani, aki nem hiszi nézzen utána:) amúgy meg józan paraszti ésszel is belegondolhatnál, miért is olyan csábító a nőnek a szenvedését nézni, és miután a szarral és huggyal együtt a véres és lila gyereke is kipottyant gátszakadás közepette, még nagy hangulatában szívesen meg is tologtná :) igazad van, persze :)
2013. szept. 24. 16:13
 28/39 anonim ***** válasza:
88%
Linkeld már be, nem értem az oldalt. Te hoztad fel egyébként is.
2013. szept. 24. 16:24
 29/39 anonim ***** válasza:
82%

"szarral és huggyal együtt a véres és lila gyereke is kipottyant gátszakadás közepette"

No ezt az apák nagy többsége nem így gondolja. Így csak idegen szülésre gondol az ember. A normális ember a saját gyereke, a saját vére születését nem ilyen szemmel nézi. A férfiak szégyene volna, ha így gondolkoznának.

2013. szept. 24. 16:36
 30/39 anonim ***** válasza:

19-esnek: Tudom, nem írtad, hogy neten nézted, de ha a férj nem akarja, akkor mindezeket nem látja. A sz.rt, a tágulást semmit. Ezt a neten mutatják így maximum. Nem az alsó fertályánál helyezkedik el az asszonynak, ott az orvos és a szülésznő van. Hacsak nem azt akarja. De az meg nyilván más, ha a férj akarja ezt, akkor meg vállalja a következményeket. Illetve a kérdező azt írta, a vajúdásnál volt csak benn a férj, tehát sok mindent nem is láthatott, max. annyit, hogy a doki megnézi a tágulást, illetve a monitort.

Amúgy én is azt gondolom, valami nem ennél a szülésnél következett be, hanem itt más is van a háttérben, ami miatt a férj megundorodott.

2013. szept. 24. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!