Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éve élek házasságban. Nem érzek már a férjem iránt szinte semmit. S most már átmentem abba, hogy nem is érdekelnek a dolgai. Válni viszont nem merek, vannak gyerekeim, akik nagyon ragaszkodnak az apjukhoz. Nincs is hova mennem. Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 09:09
11/13 anonim válasza:
Azt írod, a férjed iránt szinte semmit nem érzel. SZINTE semmit. Azaz mégis valamit. A férjed most is ugyanaz az ember, akibe beleszerettél, akihez hozzámentél. Ő a gyermekeid apja. Nem eldobható, felesleges és megunt tárgy. Hová lett a régi tűz? Mi oltotta ki? Éleszd fel és tápláld a lángot! Viszonozni fogja.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat. A gyerekek 10 és 15 évesek, így ezért is választom valószínű a tűz csiholását, s nem a válást. Köszönöm mindenkinek a tanácsokat. Ja, s hogy miért is égett ki a tűz, féltékenykedés az oka az ő részéről, ok nincs rá, eddig is meg volt ez a tulajdonsága, amit tudtam, de most fokozódott. Mert egyre több olyat hall, hogy ez itt csalta meg a másikat, amaz azzal csalta meg. Nézi a sorozatokat, mivel elég sok ideje van, s azt hiszi, mindenki egyforma,s engem is bele gondol. Emiatt elég sok( egyre több) vitánk van, felesleges idegőrlés, s belefáradtam. Ok nélkül magyarázkodni.
2013. szept. 25. 07:50
13/13 Girgoy válasza:
Jaj, ne, azokat ne nézzétek és ne isolvassatok ilyeneket! Ma totál válságban vannak a világban a kapcsolatok, a modern darabok nem tudnak semmilyen segítséget nyújtnai ebben a témában, ezt csak egyénileg lejhet orvosolni! Ha mát midnenképp filmeket néztek, azok szóljanak olyan régi korokról, ahol még működtek a párkapcsolatok és evidens volt, hogy életfogytig szól egy kapcsolat! De ne az "Igazából szerelmet" vagy hasonló felszínes szirupokat! Komolyan: még egy Rejtő Jenő regényben is jobb példák vannak a párkapcsolatokra, mint a mai romantikus filmekben, ahol az a romantikus, hogy elhagyjuk a párunkat és milyen csúcsboldogok vagyunk 1 teljes hétig új szerelmünkkel és ezen olvadozunk, Hányadék! Ennyi a titok: KIZÁRÓLAG HOSSZÚ TÁVON LESZ MŰKÖDŐKÉPES EGY KAPCSOLAT ÉS JUT EL BENNE AZ EMBER A VALÓDI BOLDOGSÁGIG! Mert ezen dolgozni kell és ehhez idő kell... Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!