Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Véga a házasságunknak?
Az utóbbi 1 évben sokat veszekszünk a férjemmel és eljutottam arra a pontra, hogy a pár alkalmat kivéve már nem csak boldogságot okoz a kapcsolatunk hanem szenvedést. Tesz olyan dolgokat ami fordított esetben neki sem tetszene, de velem csinálja. Pl: az utóbbi időben ritka a szexuális életünk, de nem képes felfogni, hogy ez miatta van így. Amikor hulla fáradtan hazaérek a melóból ő rögtön szexelni akar, de nem képes felfogni, hogy most ne, inkább erőszakoskodik ha kell fél-1 óráig, hogy legyen valami, csak mert ő k*nos. Ezt elmondtam neki is, hogy annál rosszabb ha erősködik annál kevésbé lesz hozzá kedvem, és ezt pár napig tartja és utána minden kezdődik előlről.
A másik meg, hogy alig jut időnk egymásra, semmi közös program, amikor pl itthon vagyok várom, hogy haza jöjjön mert rossz egyedül, de akkor is képes inkább lefeküdni, akkor is egyedül érzem magam amikor nem vagyok egyedül. Érzelmileg kezdek lassan eltávolodni tőle. Próbáltuk helyrehozni a dolgokat, de egy ideig okés minden és utána kezdődik előlről. Belefáradtam már ezekbe a próbálkozásokba, mert tudom, hogy nem fog sokáig tartani, megigéri, hogy okés lesz minden, de csak egy darabig.
Nem tudom mi tévő legyen? Ha lehet még, hogy lehetne helyrehozni a kapcsolatunkat?
Nincs gyerek!
Akkor máskor kell alkalmat találni rá!
Pl. reggel munka előtt! Talán nem lesz kanos estére
Napi 12-13 óra munka után nem csoda, hogy fáradt vagy és kedvetlen. Valóban nem ekkor kellene közelednie.
VISZONT ez nem jelenti egyenesen azt, hogy az egész az "ő hibája". Te keresel más alkalmat az együttlétekre? Reggel, hétvégén, vagy épp máskor ha nem dolgozol? Vagy ilyenkor csak hagyod, hogy majd akarja ha akarja, ha meg nem, akkor nem?
Valószínűleg ő meg akkor érzi magát egyedül, amikor te hazaérsz a 12-13 óráidból, ezért keresi a közelségedet, csak nem a megfelelő módon.
Ha hiányolod a közös programokat, nyugodtan szervezhetsz te is. Valakinek el kell kezdenie! Menjetek el sétálni egy jót, aztán vacsora esetleg, vagy mozi.
A kérdésedben te magad írod a választ, hogy mi okozza az elhidegülést. Ha próbálkozik, neked az se jó, ha meg nem próbálkozik, csak le fekszik, az sem.
Ne csak tőle várj változást, hanem te is tegyél érte valamit. Érthető az ő hozzáállása is, lehet hogy csak belefáradt, hogy amikor kezdeményez, neked épp soha nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!