Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vissza lehet valahogy ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza lehet valahogy ezt fordítani? Lehet még jo kapcsolatunk mint régen?

Figyelt kérdés

Nehéz megtalàlni a helyes szavakat, de megprobàlom: férjemmel nagyon jo kapcsolatunk volt (van?), egyetlen dolog ami engem bánt; az anyja. Bánt szavakkal, főleg célzàsokkal amik lehetnek viccesek is ( ha valaki NEm akarja érteni a bántó részét fel se tűnik) , egyéb tettekel. Legutolsó ami nálam valamit megvàltoztatot bennem: anyos büszkén horja a férjem előző házassági gyűrűjét (meg az ex gyűrűjét). Nem is az ex miatt aki semmiről nem tehet, nem is a féltékenység ami megmozdult bennem hanem az az éktelen vaksàg amit a férjem produkál az amyjàval szemben. Szerintem ez egy perverz dolog, ép eszű ember nem hordja más ex esküvői gyűrűjét.

Szóval amikor férjem megint nem szol egy árva szót se az anyjanak, ott aznap este valami falat húztam magam köré, nem beszélgetünk, nem kívánom a közeledését,hideg vagyok mint egy darab kő.(ettől függetlenül szex van/ én mondtam neki hogy falat húztam magam köré, de az ajtó nyitva van) amúgy is mit érnék el vele ha azzal büntetném nincs szex... nem vagyok ennek a híve. Szeretném őt megint olyan szmel nézni, ugy szeretni, akarni mint régen. De nem megy. Egyszerűen sirhatnékom van ha a közelemben van.tudja hogy mi bajom, mégse tesz semmit, nem mond semmit. Mintha mi se történt volna. 2 hete e beszéltem vele ugy normálisan. Csak tömondatokat. De le se sza@rja. Hogy kéne ezt ugy megoldani hogy ő megértse mi az ami bánt, én meg túl twgy magam a mérhetetlen csalódottságomon. ?

2013. szept. 15. 21:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én is. És én odaàlltam anyám elé amikor ugy volt. Ő sose... de hogy a minimális tiszteletet nehéz megadni. Mindegy. Köszönöm mindenki válaszát, hasznos volt, ment a zöld pacsi :)
2013. szept. 15. 22:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Én megértem a problémádat.

Hasonló helyzetben voltam, mikor összeköltöztünk a párommal az ő lakásába (nekem is van lakásom, de kisebb), épp rendeztem be a konyhát, a drága mama elkezdte mondani, hogy mikor itt lakott pár éve a másik lány... Bevallom nem tudom mi volt akkor, mert olyan ideg kapott el, hogy nem is hallottam a mondat végét, egyből egy nagy falat húztam magam köré, és csak az járt a fejemben, hogy miért kell most ezt? Miért kell elrontani az örömöm. Az egész miatt úgy éreztem, hogy nem összeköltöztünk, hogy boldogok legyünk, hanem beköltöztem valaki után. Ezt a buta gondolatot nagyon sokáig nem bírtam kiverni a fejemből. Sőt, sokan nem is értik, hogy miért teszek meg mindent, hogy minél hamarabb megszabaduljak ettől a lakástól, hogy egy olyan helyre költözzünk, ahol szeretek élni, amit szeretettel gondozok, ahol nem kísért a ex emléke. Van egy barátnőm, ő is hasonló cipőben járt, és el is adták a házat, átköltöztek másikba, azóta jó a kapcsolatuk.

Gyanítom, hogy téged az bánt, hogy a kedves mama mintha szándékosan nem engedné kitörölni a múltat, és emlékeztet mindenkit. A mamát sajnos nem tudod lecserélni. Ha a férjed rászólna, még Te lennél a h...e, hogy mit problémázol ezen, és még jobban piszkálna. Próbálj meg úgy gondolni az egészre, hogy azok csak sz@ros tárgyak, legyen velük boldog, és nyalja ki a volt menye s...ét! :)

2013. szept. 16. 09:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem engedd el ezt a témát fejben, meglátod a szíved, lelked fellélegez egyből, ha nem görcsölsz tovább ezen.

Anyós nem fogja levenni a gyűrűt, a férjed meg valamiért most nem akar vele szembeszállni, lehet nem is érti miért olyan fontos ez neked. És igaza van. Arra gondolj látva a gyűrűt, hogy ha ez most a nő kezén lenne, akkor te nem lennél ott. Fordítsd át a dolgot. Mindig nézd meg anyós kezén a gyűrűt és midíg meríts belőle erő, hogy a férjed letette azt a gyűrűt és veled van, neked adott egy másikat amit viseltek. Érted? Minden rosszban meg kell és meg is lehet találni a jót, és azt magunk felé irányítani. Bontsd le a falat mert az nem anyóst vagy a férjedet korlátozza a boldog életben hanem csak és kizárólag téged. Legyél inkább nyitott az egész világra, a környezetedre, jó dolgokkal foglalkozzál. Érezned kell, hogy jó helyen van az a gyűrű!

2013. szept. 16. 14:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból tudom írni neked, hogy a gond akkor sem oldódna meg, ha a párod elvenné a gyűrűt a mamától, és bevágná a kukába... A tüske akkor is ott maradna benned. Amiről meg kéne győznöd magad kb. az, hogy őrizgethet bárki bármilyen emléket, dumálhatnak bármit, semmit sem változtat a dolog azon, hogy a párod veled van, téged szeret, és Te vagy neki a mindene, szerelme, egyetlen.
2013. szept. 16. 15:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Az utolsó két válas znagyon jó, próbáld megfogani őket! Nem érdemes ezen problémázni, csak megmérgezed vele magad és a kapcsolatotak, aminek semmi értelme. A férjed biztos nem azért nem száll szembe az anyjával, mert nem szeret téged, csak számára ez nem olyan fontos és a pasik általában nem szeretnek veszekedni, vitázni senkivel apróságokon.
2013. szept. 16. 15:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó 3, bocs, közben jött még egy válasz
2013. szept. 16. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!