Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom mindig átölel alvás közben ami engem zavar mivel nem tudok megfordúlni tőle. Miért csináljatja ezt? Aludjunk külön?
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 20:38
2/14 anonim válasza:
Azért ölel át mert szeret. SZólj neki,hogy ez neked így kellemetlen, nem kényelmes.
3/14 anonim válasza:
Ugyan, menj már ezzel az ökörséggel! :)
4/14 anonim válasza:
Kezdő hableány...:-D
Igen, aludj külön...vagy és most valami olyat mondok, amire magadtól sosem jönnél rá: meg is beszélhetnétek! :-D
5/14 anonim válasza:
Azért csinálja mert szeret -.- Esetleg mondhatod neki,hogy legyen fordítva a felállás,h te öleled át...Kicsit kellene csak gondolkodni ehhez..
6/14 anonim válasza:
Ha álmában automatikusan csinálja akkor maximum annyit tehetsz, hogy mindig leveszed magadról a karját. Pár hét után leszokik rajta. Az én párom a maga 100 kilójával mindig keresztbe feküdt rajtam álmában én meg arra ébredtem hogy fuldoklok. :D Miután minden este visszagörgettem a saját térfelére pár hét után megszokta hogy ne terpeszkedjen. :)
7/14 anonim válasza:
A megbeszélésen kívül van még egy nagyon durva javaslatom: fordulj meg! gondolom nem tesz mozgásképtelenné, ugye?
8/14 anonim válasza:
Beszéld meg vele :) Nekünk is volt ezzel gond, most már úgy bújunk egymáshoz, hogy ne fojtsuk meg a másikat :)
9/14 anonim válasza:
Ne viccelj, az a legjobb dolog ha összebújva alszotok!
10/14 anonim válasza:
azért, nehogy éjszaka elkezd olvasni a Magyar helyesírási szótárt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!