Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak? Teljesen ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Teljesen ki vagyok.

Figyelt kérdés

Férjemmel 2 éve élünk együtt, van egy pár hónapos babánk. Nagyon jó volt a kapcsolatunk, egyet leszámítva, hogy egy ideig gyakran emlegette az exeit, ami nekem nem tetszett, meg is kértem, hogy ne csinálja, mert frusztrált vagyok tőle. Javult a helyzet, boldogok voltunk, nagy tervekkel, ház, kocsi is van közös javakból. Éreztem, hogy imád bennünket.

Tegnap viszont este ültem a FB előtt, és egyik ismerős épp posztolta, hogy gratulál a Marikáknak. Párom leült mellém, meglátta, és jókedvűen, lelkesen rákérdezett: "Ma Mária nap van?" ...és mosolygott. Az exén kívül egy Mari sincs a környezetünkben, se családban. Mivel már szinte allergiás voltam az ex emlegetésétől (nem volt a felesége, nincs gyerek), gondolkodás nélkül rávágtam, hogy "ja, a lángos képű exednek van a névnapja, biztos már jól be van rúgva..." Erre a párom: "Nem írsz neki, hogy boldog névnapot?" Nagyon kiakadtam, sikítottam, hogy én miről köszöntsem már fel azt a csámpás ...t? Hozzá tartozik, hogy azért haragszom rá, mert lehordott engem mindennek a közös ismerőseinknek.

Nagyon kiborult a bili, ez amolyan utolsó csepp volt a pohárban. Hozzá vágtam, hogy ha gondolja elköltözöm, felhívhatja a drága exét, jöjjön vissza, mert annyira érdekli még mindig. Erre a párom meg rávágta, hogy én meg egy nagyv*lagú p***a vagyok. (Híztam 16 kg-t a terhesség alatt, abból 6-ot már fogytam 4 hó alatt). Még hozzá tette egy kis idő múlva, hogy ezt hozom ki belőle a hülyeségemmel. Azóta nem beszélünk. Szeretem, és nem értem miért csinálta ezt. Belátom nekem sem kellett volna így kiakadni, de már nem bírom cérnával, mert az anyja is már a fejemhez vágta, hogy mikor a kisfia együtt élt azzal a lánnyal, akkor ez és ez volt. Kit érdekel? Miért kell engem b...gatni? Én sem beszélek az exeimről, de kíváncsi sem vagyok a máséra. Nagyon haragszom, de nem tudom mit tegyek. Pici a gyerek, nem válhatok el...

2013. szept. 13. 08:32
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
37%
Nagyon szép történet volt 32-es, de semmi köze a kérdéshez. Nembaj nem dolgoztál feleslegesen, lesz még olyan kérdés ahova átcopyzhatod.
2013. szept. 13. 10:47
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen a 32-es kulturáltan és intelligensen megoldott egy hasonló problémát, tényleg nem tartozik ide...tényleg nem!...

De lehet ilyen primitíven is, mint a kérdező, aztán majd sír, hogy jaj az exéhez menekült a párja.

2013. szept. 13. 10:48
 33/36 anonim ***** válasza:
55%

Azért nem nevezném hasonló problémának. Mari aki nem ex feleség, nincs közös gyerek csak egy exbarátnő. Normális esetben fel sem merülne a neve egy kisgyermekes család életében. Esetleg perverzeknél. Mari a leírásból olvashatóan egyáltalán nem nyomul "Sanyinál", csak a háttérből leszólja a feleségét. Szintén normális esetben, ha ezt "Sanyi" meghallaná úgy el kellene küldenie Marit a búsp.csába, hogy még az anyja is megbánja. De a mi Sanyink nem ő csak dudolja a dalt, hogy: "Mária volt, csak egy szép női név Ez másnak csak ennyit jelenthet Mária volt, s nekem több ennyinél Mert számomra ő volt a kezd."

:-))))

2013. szept. 13. 11:00
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, én csak a kisbabát sajnálom, hogy egy ilyen idegbeteg, undorító koszos szájú némber az anyja, akitől gondolom mindent fog tanulni, csak jómodort és kedvességet nem...
2013. szept. 13. 11:01
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de te tényleg hü.lye vagy! Paraszt módon viselkedsz, de ha veled is hasonlóképpen...akkor már minden bajod van.

Ebben a házasságban veled IS súlyos problémák vannak...amin ha TE nem változtatsz, garantált hogy csak rosszabbodni fog a helyzet...

2013. szept. 13. 12:15
 36/36 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs különbség az én sztorim és eközött. Mindkét esetben egy, a családtól független (nem járunk össze, nem élünk együtt az említett hölgyekkel) személy szidalmazza az embert.

Nem éri meg felvenni. Ha ez őt boldoggá teszi, rajta.

Nekem nem érte volna meg azzal örömet szerezni neki, hogy célt ér és idegeskedem.

No meg, ha valaki a hátam mögött mocskol, akkor arról nem szerzek tudomást. Ha közös ismerősöknek, akkor meg attól ismerősök, hogy látnak a szemükkel és el tudják dönteni, kinek miben van igaza.

2013. szept. 13. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!