Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Teljesen ki vagyok.
Férjemmel 2 éve élünk együtt, van egy pár hónapos babánk. Nagyon jó volt a kapcsolatunk, egyet leszámítva, hogy egy ideig gyakran emlegette az exeit, ami nekem nem tetszett, meg is kértem, hogy ne csinálja, mert frusztrált vagyok tőle. Javult a helyzet, boldogok voltunk, nagy tervekkel, ház, kocsi is van közös javakból. Éreztem, hogy imád bennünket.
Tegnap viszont este ültem a FB előtt, és egyik ismerős épp posztolta, hogy gratulál a Marikáknak. Párom leült mellém, meglátta, és jókedvűen, lelkesen rákérdezett: "Ma Mária nap van?" ...és mosolygott. Az exén kívül egy Mari sincs a környezetünkben, se családban. Mivel már szinte allergiás voltam az ex emlegetésétől (nem volt a felesége, nincs gyerek), gondolkodás nélkül rávágtam, hogy "ja, a lángos képű exednek van a névnapja, biztos már jól be van rúgva..." Erre a párom: "Nem írsz neki, hogy boldog névnapot?" Nagyon kiakadtam, sikítottam, hogy én miről köszöntsem már fel azt a csámpás ...t? Hozzá tartozik, hogy azért haragszom rá, mert lehordott engem mindennek a közös ismerőseinknek.
Nagyon kiborult a bili, ez amolyan utolsó csepp volt a pohárban. Hozzá vágtam, hogy ha gondolja elköltözöm, felhívhatja a drága exét, jöjjön vissza, mert annyira érdekli még mindig. Erre a párom meg rávágta, hogy én meg egy nagyv*lagú p***a vagyok. (Híztam 16 kg-t a terhesség alatt, abból 6-ot már fogytam 4 hó alatt). Még hozzá tette egy kis idő múlva, hogy ezt hozom ki belőle a hülyeségemmel. Azóta nem beszélünk. Szeretem, és nem értem miért csinálta ezt. Belátom nekem sem kellett volna így kiakadni, de már nem bírom cérnával, mert az anyja is már a fejemhez vágta, hogy mikor a kisfia együtt élt azzal a lánnyal, akkor ez és ez volt. Kit érdekel? Miért kell engem b...gatni? Én sem beszélek az exeimről, de kíváncsi sem vagyok a máséra. Nagyon haragszom, de nem tudom mit tegyek. Pici a gyerek, nem válhatok el...
" Hozzá tartozik, hogy azért haragszom rá, mert lehordott engem mindennek a közös ismerőseinknek. "
Kérdésbe is leírtam, miért utálom... de ezt valahogy nem látta meg senki. Köszönöm a válaszokat azoknak, akik normálisan válaszoltak. Akik meg szidtak, gondolom itt élik ki devianciájukat, hogy belerúgnak a fekvőbe...
8-as vagyok. Én láttam, hogy miért utálod, de most ha belevered a fejét a betonba, akkor mennyivel leszel jobb mint ő? Semmivel. Ezért mondta a férjed, hogy sz..rd le, emelkedj felül. Úgysem tudsz mást csinálni, ha nem akarsz olyan nevetségessé válni mint az ex.
Az ismerősök meg nyilván el tudják helyezni maguktól is a csajt, nem kell neked is erre a szintre süllyedni, mert ahogy Woody Allen is mondta, úgyis legyőz a rutinjával.
Na. Erről van szó kérem. Ezért nem kéne hisztit csapni. Felköszönteni meg nyilván nem kell, ezt a férjed egy elszúrt poénnak szánta. Biztosan nem túl jó a humorérzéke, de ez van. Marikának hívják a fél világot, szóval egy Mária nap nem túl nagy probléma.
Micsoda egy idegbeteg némber hárpia vagy.
Hogy a f#szba volt képes bárki is elvenni, ráadásul felcsinálni?
Könyörgöm, nekem a férjem exfelesége (akivel közös gyerekük van, azért teljesen le sem zárható a kommunikáció) szívta hasonló elmés beszólásokkal a véremet évekig.
Egyetlen hatékony módszer volt a leépítésére és a saját lelkivilágom egészségesen tartására: nem foglalkoztam vele. Tiltólistára tettem minden technikai eszközön (e-mail, telefon, stb, stb), a férjemmel pedig megbeszéltem, hogy ha egy mód van rá, én nem szeretnék összefutni vele. Ha meg házhoz jön, én hívom a rendőrséget.
Pár hónapig eltartott, de láthatóan csökkent a lelkesedése, mert nem tudott provokálni. Sőt, néhány évnyi teljes csend után eljutottunk odáig, hogy egy véletlenül összefutás rövid, de emberhez méltó párbeszéddel zárult.
Kedvelni nem fogom a jövőben sem, de nem is túráztatom magam rajta, illetve haragot sem érzek.
Mondjuk hozzátenném, hogy önmagában az, hogy ex, nem zavart, a férjem más exeivel (válás után és a velem való megismerkedés közötti időszakban voltak) például jóban vagyok, mert normális személyiségük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!