Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjnek van egy olyan gyanúja, hogy a feleség leszbikus lett, mit tehet következő lépésként?
Méghogy maradi. Inkább aki ilyet mond az az agyatlan libernyák tah0, aki maga sem tudja mit beszél, elvégre nem az a haladás hogy bebpuzulunk kinek van 2 anyja vagy 2 apja, na ugye
Betegség. Részben genetika, részben környezeti hatások, média, társadalom, szocializáció. Mondjuk hasonló, mint a hízási hajlam. Nem kell elferdíteni az egészséges hetero nőket!!!!
Dagadt Büszkeség Napja még sincs.
Ne emesézz nekem utolsó, ez médiaagyamosott libbantaknak nem evidencia sajnos.
Muszáj elbizonytalanítani a fiatalok nemi identitását mi? Nehogy családot alapítson már, még a végén normális mer maradni és gyerekeket vállal. Kell a hely másnak, arról van szó.
Azonos neműek hiába teszik össze, abból nem lesz gyerek legfeljebb HIV fertőzés.
A b*zikat nem utálom de a liberálisokat nagyon. A halál árad belőlük, ahol csak hatalmon vannak mindenütt pusztulnak a valódi európai értékek.
Szerintem ez hülyeség,hogy elferdítik.
Ha leszbi,akkor leszbi.
Az a baj,hogy összeházasodott annak ellenére,hogy tudta,hogy leszbi.
Kedves utolsó vannak olyan helyek,ahol még ma is kényszerből teszik ezt a melegek,mert félnek,meg folyton zaklatják őket azzal,hogy mikor mennek férjhez.
Aztán az ilyenekből idővel úgyis kibukik.Nem tud egy életen át hazugságban élni.
Ha ez nem lenne még ma is ilyen tabu kérdés,akkor nem lennének ilyen szerencsétlenül járt emberek.
Itt a meleg és a heteró egyaránt szenved,gyakorlatilag a heteró ember is a homofóbia áldozata lett.
Ismerek olyan párt is,akik most 40 körüliek.
A feleség tudja,hogy a férje meleg,és nem is zavarja,már elfogadta.A gyerekek meg az anyagiak miatt vannak együtt.
Amúgy a pasi egyedül megélne,akár le is léphetne,ha szemét lenne,de nem akarja szarban hagyni a nőt egyedül.
ja,azt elfelejtettem,hogy a gyerekek már nagykorúak.
szóval gyerektartást sem lenne köteles fizetni.
ha nem lenne ilyen erős a homofóbia, vagy házasodhatnának az azonos neműek, talán nem lennének ilyen sztorik, hogy meleg/leszbikus mégis hetero házasságban él....mert ebből csak a gond van...és nagyon sok ilyen eset van sajnos ami senkinek nem jó :/
ahogy egy előttem szóló írta, abban a helyzetben közvetetten mindenki a homofóbia áldozata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!