Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjnek van egy olyan gyanúja, hogy a feleség leszbikus lett, mit tehet következő lépésként?
"olyan helyen nőtt fel, maradi környezetben, ahol ez bűn. "
Minden környezetben bűn, csak most az a divat, hogy a normális emberi viselkedés helyett az aberrációkat, betegségeket, devianciákat emelik a normális helyébe, mert ezzel tökéletesen szét lehet verni egy társadalmat, nemzetet, országot.
ma 16:45
Az ilyenek miatt nem fejlődik az országunk. Szidunk mindenkit, az angolokat, mert sznobok, a németeket, mert nácik, az amerikaiakat, mert buták, de mégis náluk ez egy természetes dolog rég óta, mert tudnak fejlődni.
Te miért nem tudsz? Mondom másként, ne fejlődj, szíved joga a primitívség, ahogy nekem is, hogy melyik nemet szeretem. De te miért hirdeted a hülyeséged?
Nézd,ha a férjnek ez már sok, akkor kezdeményezze a válást ,főleg úgy,hogy egyértelmű a harmadik fél jelenléte a kapcsolatban.
Nagyon egyszerű lenne ,keresse fel a harmadikat és szembesítse a tényekkel (persze ,nem az ő feladata lenne nyomozgatni meg kényszeríteni másokat ,hanem azé aki félrelépeget ,elé állni a másiknak,hogy megváltozott a felállás ,mit szólsz apukám? )
szerintem mond el neki hogy neked ez nem gond oke vagy a dologgal es vard ki amig ujra eszhez ter es vege lesz a kapcsolatanak.
Hivd meg a baratnot hozzatok.
neked nincs szeretőd egyébként? sose csaltad meg a feleségedet?
amúgy ha már egy éve tartó kapcsolatról van szó, én biztos beadnám a válókeresetet...ha elzárkózik tőled testileg-lelkileg akkor már (?) egyáltalán nem szerelmes beléd, hanem azt a nőt szereti akivel téged megcsal...
amúgy tényleg nincs olyan hogy leszbikus lett, lehet hogy biszex, vagy elnyomta magában, lehet hogy ezelőtt is voltak titokban ilyen kalandjai, csak ez most valami komolyabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!