Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egyik fél akar külföldre menni, a másik fél nem?
Nekem volt hasonló kapcsolatom, nem tartott sokáig, inkább csak ismerkedés volt. Én voltam az, aki nem akart külföldre menni, ő menni akart, így hamar rájöttünk, hogy nem lesz közös jövőnk, mivel nem egyeznek a célok, ha együtt maradnánk, csak alárendeli magát egyik a másiknak. Ő azóta kint él külföldön, és köszöni jól van. Én maradtam itthon, és köszönöm, jól vagyok.
Viszont nem feltétlen igaz, hogy aki nem menne külföldre, annak nincsen ambíciója, meg beéri azzal, hogy dolgozik és kínlódik. A férjed lehet ilyen, de én pl.: mindig azt mondtam, itthon akarok boldogulni, még ha nehezebb is... de itt van az életem, nem akarok egy új életformát megszokni, kialakítani, felrúgni a régit ezzel. Nem mindenki olyan rugalmas, ezt is meg lehet érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!