Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha az egyik fél akar külföldre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az egyik fél akar külföldre menni, a másik fél nem?

Figyelt kérdés
Akkor mi van? Voltatok már ilyen helyzetben? Én nagyon akarok külföldre költözni, mindig is olyat kerestem párnak, akivel ezt meg tudom valósítani, és el tudunk kezdeni a közös jövőnkért dolgozni. Azt hittem, a férjemben meg is találtam, de ugyanolyan, mint a többi. Kéne, kéne, de csak a szájával, magától soha nem hozza fel, és nem is tesz semmit érte, én úgy látom, minden ambíciónak híján van. Nem jó neki itt és így, de a világon meg nem mozdulna azért, hogy valami változzon. Beéri azzal, hogy dolgozik és kínlódik. Nekem viszont betelt a pohár, elegem van abból, hogy csak várok a semmire. Első adandó alkalommal menni is fogok szerintem. Éltetek már hasonló helyzetet? Mi volt, mi lett?
2013. szept. 6. 22:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem volt hasonló kapcsolatom, nem tartott sokáig, inkább csak ismerkedés volt. Én voltam az, aki nem akart külföldre menni, ő menni akart, így hamar rájöttünk, hogy nem lesz közös jövőnk, mivel nem egyeznek a célok, ha együtt maradnánk, csak alárendeli magát egyik a másiknak. Ő azóta kint él külföldön, és köszöni jól van. Én maradtam itthon, és köszönöm, jól vagyok.

Viszont nem feltétlen igaz, hogy aki nem menne külföldre, annak nincsen ambíciója, meg beéri azzal, hogy dolgozik és kínlódik. A férjed lehet ilyen, de én pl.: mindig azt mondtam, itthon akarok boldogulni, még ha nehezebb is... de itt van az életem, nem akarok egy új életformát megszokni, kialakítani, felrúgni a régit ezzel. Nem mindenki olyan rugalmas, ezt is meg lehet érteni.

2013. szept. 7. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!