Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjetek is beszokott rúgni?
Nem. Legdurvább egyetemi évei alatt sem jutott 2-3 korsó sörnél tovább, de az az időszak sem tartott sokáig. Mi négy éve vagyunk együtt, fél év alatt két pohár alkoholnál többet nem eszik, de igazából ez is túlzás, a két korty közelebb áll a valósághoz.
Én amúgy toleránsan állnék ehhez (normál kereteken belül), de jobb ez így, én is leszoktam javarészt a sörivásról, és a lapos has kárpótol érte :)
Ha a barátokkal elmegy bulizni akkor igen. Hányásig nagyon ritkán jut, egy kezemen meg tudom számolni, hogy az együttlétünk alatt hányszor történt így.
Általában akkor van ilyen, ha egy hétvégére mennek el a barátaival, vagy akár egy délutánra, estére Velencére vagy Balatonra.
Mondjuk kéthavonta 1-2 ilyen alkalom van.
Ja, és még fiatalok vagyunk, szóval annyira nem problémázok rajta. :) Ha gyerekünk is lesz, akkor tudom, hogy ez mégjobban korlátozódik.
Apukámat tudom példának hozni egyébként. 56 éves és évente 1-2 találkozója van volt osztálytársakkal vagy munkatársakkal. Akkor be szokott rúgni kicsit.
Ha meg jönnek hozzájuk barátok, vagy ők mennek másokhoz, akkor be szoktak csiccsenteni, de hát ki nem néhány pohár bor, avgy pár korsó sör után. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!