Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti bevállalnátok egy plasztikai műtétet csak és kizárólag a férjetek kedvéért?
Nektek így is jó, viszont féltek a műtéttől, kiesni a munkából hetekre, feleslegesnek tartjátok erre költeni a félretett pénzt.
Mellkorrekcióról van szó.
Nem...
Ha én nem akarnám, csak a párom kedvéért nem.
(És ezt úgy mondom, hogy én is szeretnék miután szültem mellkorrekciót, (most sem szépek a melleim, páromnak nincs vele baja, de addig már nem akarok változtatni, amíg gyerekünk nem lesz))
ha én nem akarom nem vállalom be a férjem kedvéért még ha elhagyna akkor sem.
Ez nem egy ruha amit ha nem tetszik nem hordok. Műtét, vágás, kockázat, és 20 év múlva rohadt röhejes egy ráncos szottyadt bőrön az álló műcickó. (tudom mert láttam ilyet...)
Soha nem vállalnám be más kedvéért, még akkor sem ha az a férjem kívánsága lenne. Az igazat megvallva még ha úgy érezném hogy nem vagyok elégedett a melleimmel, akkor sem esne jól ha a férjem arra akarna megkérni hogy szabdaljam át a melleimet a kedvéért mert neki ilyen és ilyen tetszik. Akkor ezek szerint nem vagyok neki elég jó???
Viszont ha nagyon picik lennének a melleim, és ez már pszichés gondokat okozna nálam akkor saját magamért, (nem másért) bevállalnám.. De csak mert ÉN akarom..
(hál istenek ilyen gondom nincsen)
A férjem nem kérne ilyesmit tőlem, de ha engem zavarna ahogy kinéznek, talán megcsináltatnám.
Arra figyelj oda, ha úgy döntesz, hogy lehetőség szerint olyan mellkorrekciót válassz, ami nem jár implantátummal. Mivel azt 10-15 évente cserélni kell, újra meg újra kifizetve a műtét árát. A mellbimbód is érzéketlenné válhat, egyeseknek ez a kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!