Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfi az ilyen vagy ember?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi az ilyen vagy ember?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőmék most mentek szét a párjával.A lany a 3. gyermekkel volt terhes amikor csunyan ossze vesztek...a srac este 10-11 fele jart haza a melobol, a baratnom hulla faradt volt es miutan adott neki kajat nem akart lefekudni vele.Az utes kovetkezteben olyan hulyen esett ,hogy nehany ora mupva elvetelt...szeptember elejen 8. evfordulojukon hazasodtak volna ossze. Van egy 4,5 eves es egy 11 honapos kislanyuk...

2013. aug. 30. 16:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

Most olvasom tovább,én leragadtam a verésnél!

Megölte a gyereket? (gondatlanságból elkövetett emberölés,hisz tudta hogy terhes!!!!)

Úristen!

Tök mindegy szerintem hogy buta e a csaj,vagy sem (valószínű,igen),ezen ne lovagoljunk már,felesleges!

Aki megüt egy terhes nőt,nem hogy nem férfi/ember,egy sz..rkupacnál is kevesebbet ér!!!

2013. aug. 30. 17:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony gyilkosság, és feljelentést kíván.
2013. aug. 30. 18:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem nevezhető sem férfinak,sem embernek,és a nőt sajnálom,de ez már nem segít rajta.
2013. aug. 30. 19:01
 14/17 anonim ***** válasza:
30%
11 és 12. ne értsétek félre, nincs mentség a pasi tettére. de ha a kérdés a nő abortuszáról szólna, amire menne, mert nem szereti a pasit, és nem akarja gyereket, akkor is gyilkost kiáltanátok?
2013. aug. 30. 19:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:33

Mennyire nem jön le neked,hogy itt az erőszakról,és az agresszivitásról van szó?????

Hogy terhesen megver a féreg (nem tudom máshogy nevezni)megver terhesen egy nőt?

De úgy tűnik nekünk,hogy védeni akarod......

2013. aug. 30. 19:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

dehogy akarom védeni! csak úgy mellékesen feltűnt, hogy gyilkosságnak mondják, de más esetben, ha én pl kifejtem, hogy az magzatot darabokra vagdosva kikapartatni gyilkosság, akkor habzó szájjal nekem esnek.

igen, most az erőszakról van sző, és ennek megfelelően az indulatok is mindjárt magyarosan fröcsögők kezdenek lenni. jó kis kérdést tett föl a kérdező .

2013. aug. 30. 19:41
 17/17 anonim ***** válasza:
62%

14-es: Aki ész nélkül veteti el már a harmadik gyerekét, mert mondjuk nem védekezik rendesen a párjával, vagy esetleg összefekszik mindenkivel, az nálam gyilkos.

Én most 21 éves vagyok. Ha most a védekezésünk ellenére teherbe esnék, akkor elvetetném, mert nem tudnám nevelni, árvaházba kerülne a gyermek. Ha kiderülne még a méhen belül, hogy nagyon súlyos, genetikából eredendően beteg, akkor is elvetetném, hogy ne kelljen szenvednie. Nem, nem tartom magamat gyilkosnak.

Azért vannak fokozatok. Ne mondd már, hogy az általam feljebb leírtak, és az, hogy valaki annyira megveri a párját, hogy lényegében megöli a saját gyerekét, az összehasonlítható bármilyen szinten is. Fekete-fehérben látjátok a világot, vagy mi?

2013. aug. 30. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!