Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális dolog, hogy a párommal csak pár hónapja vagyunk együtt de már olyanok vagyunk mint aki legalább húsz éve házasok?
Atyaég! Pár hónap után tervezett baba? Mikor kezdtétek el tervezni, az első randitokon?
Ha pár hónap után már nincs köztetek intimitás, mégis mit gondolsz, fenntartható ez egy életen át. A szüleim 30 éve házasok, de még most is szoktak csókot adni egymásnak, minden más is működik.
Az a kapcsolat, ahol már szinte az elején elmúlik ez, véleményem szerint érdemtelen a családalapításra. Szegény gyerek
Nekem nagyon furcsa az egész, de ha ti így jól érzitek magatokat, akkor hajrá.
Mondjuk szerintem nem lehetnek különösebben tartósak azok a kapcsolatok, ahol nincs jelen az intimitás, a szenvedély.
A nem nyaljuk egymást és a se csók,se semmi között elég nagy ellentét van.
Mi se nyaljuk egymást nyilvánosan, mert nem illik, de otthon naná :) Ha szeretek valakit, akkor nem tudom róla levenni a kezem, se a szám :D
Arra kiváncsi lennék, hogy ki által lett tervezett gyerek, te általad? Mert kétlem, hogy a párod pár hónap után gyereket akart volna...
És nem, nem normális, hogy pár hónap után nincs intimitás köztetek, szüleim több, mint 30 éve házasok és mikor anyu hazajön, mindig adnak egy szájra csókot egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!