Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy bízzak ezek után a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bízzak ezek után a páromban? Már másodszor hazudik a szemembe.

Figyelt kérdés
Először mindig jön a tagadás,a másikra hárítás,aztán hozzám vágja,hogy én mit hazudtam 3 éve (egyetlen hazugság volt,vagyis inkább füllentés,nevetségesnek mondható dologban),majd végül beismeri. Kezdek kiábrándulni,de nagyon. Mi az,amit ti még elnéztek és mi az,amit már nem?
2013. aug. 29. 09:45
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Igen,bocsánat,azt nem írtam le,hogy többször is külön mentünk. 5 éve vagyunk házasok,de 10 éve vagyunk együtt,3x voltunk külön hosszabb-rövidebb ideig,házasság után 2 évvel volt egy szünet. Ilyenkor én hazaköltöztem,akkor történt ez a hazugság. Talán akkor kellett volna már véget vetni ennek,nem tudom. Erőltette,hogy találkozzunk,én pedig ezt hazudtam. És de,emlékszik erre,a mai napig ezt hozza fel,mert más fogást nem talál rajtam.
2013. aug. 29. 10:51
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Már 3×(!) szétmentetek! Nem volt ez elég intő jel?
2013. aug. 29. 10:52
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
A "párod" viselkedésére van egy szép régi magyar szó: bosztihó. Ne tedd tönkre a gyerekedet azzal, hogy egy ilyen embert állítasz elé férfiképnek. Tiszteld magadat annyira, hogy ne legyél együtt egy olyan alakkal, aki nem tekint egyenrangúnak, és nem adja meg a minimális tiszteletet.
2013. aug. 29. 11:25
 24/29 anonim ***** válasza:
94%

Az a baj, hogy rosszul reagálsz a kitöréseire. Behúzod füled farkad és nem állsz ki magadért. Nem azt mondom, hogy kiabálj vissza, hanem mond el neki az észérveket, ha nem érti meg, akkor hagyd rá, majd megnyugszik.

Pl fagyi árus... ha kicsit kedvesebb vagy, nagyobb lesz az a gombóc fagyi... hentes... ha rámosolyogsz te kapod a legszebb húst... kedvesnek lenni pedig nem kerül semmibe.

És engedélyt kérsz, hogy moziba mehess... megmondod neki hétfőn, hogy megbeszélted a barátnőddel, hogy pénteken moziba mentek, ha akar, jöhet ő is, anyukád addig vigyáz a gyerekre. Ha el is megy, egy idő után a témáitok unalmasak lesznek neki.

Aztán jelölj be mindenkit a fb-on, akit szeretnél, hogy az ismerősöd legyen. (Akár időnként bejelentkezve hagyhatod, nyugodtan lessen bele, ha akar, nem kell úgysem titkolnod semmit.)

És a legfontosabb: beszélgessetek. Ne csak úgy, ha nincs gond épp, akkor ne kezdj bele, de ha nem tetszik neki valami, akkor üljetek le és mondd el neki a véleményedet. Sose kiabálj, mindig maradj higgadt és ésszerű.

Azért csinálja ezt, mert nyeregben érzi magát és te meghunyászkodsz. Nem kell vele összeveszned, csak simán csináld néha azt, amit te akarsz. Ha kiborul emiatt, mondd azt, hogy nincs igazad és hagyd hogy magának kidühöngje magát. Ne vigasztalgasd, ne engeszteld...

Tudatosítsd magadban, hogy te is valaki vagy, saját döntésekkel, amikre, ahogy írtad, lehetőséged is van. Nem azt mondom, hogy fenyegesd meg, hogy elhagyod, mert az sem jó megoldás, de sose felejtsd el, hogy van rá lehetőséged! És ennek tudatában reagálj a problémákra. Próbálj taktikusabb, tudatosabb lenni, és időnként kicsit hűvösebb maradni. Ne vedd fel a kesztyűt.

2013. aug. 29. 12:27
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem minek vállal valaki egy ilyen embernek gyereket?!
2013. aug. 29. 13:08
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
H öszinte legyek én biztos h nem szültem vna egy ilyen embernek!Tuti megbolondulnék!
2013. aug. 29. 13:16
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem maradnék egy ilyennel még ha 10 gyerekem is lenne tölle.
2013. aug. 29. 13:18
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nem értelek, hogy miért vagy még mindig egy ilyen emberrel. Komolyan. Mi vagy te, idomitott kutya? Mi az, hogy nem mosolyoghatok, nem jelölhetek facen, azt akit én akarok? Ha a párom ilyen lenne, nem hogy 10 évig de egy hétig sem viselném el. A párod támad téged, hogy megcsalod, holott szerintem meg pont ő csal meg téged, a nyakamat rá, hogy azért változott meg 1 éve, mert van valakije. Ha vagy olyan helyzetben, már pedig vagy, hogy anyagilag is megleszel nélküle akkor nagyon gyorsan lépjél le. Egyébként a kérdésedre válaszolva: Sehogy, én eleve utálom a hazudozást, ha a párom hazudna valami komoly dologban akkor átgondolnám, hogy mi lehetett az oka, szeret e még, de ha mát többször is hazudozik nekem, akkor otthagynám.
2013. aug. 29. 18:17
 29/29 anonim ***** válasza:
Minek vagy még ezzel az emberrel?
2013. aug. 30. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!