Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csak túlreagáltam a dolgot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak túlreagáltam a dolgot vagy másnak is rosszul esett volna ez a megjegyzés?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy gyerkkori barátja X, aki mániákus hazudozó, többször vette rá hazugságra a páromat is, ezzel majdnem tönkretéve a kapcsolatunkat.

A párom még évekkel ezelőtt egy teljesen más szakmáról váltott a mostani munkájára. 3 hónap betanulási időszaka volt, ami alatt szinte szóról szóra be kellett vágnia egy vaskos oktatási anyagot. Nagyon sokszor elbizonytalanodott, hogy ez nem fog neki menni, nem tudja megtanulni, nem tudja megírni a teszteket stb. Éjszakákat tanultunk át együtt, amit tudtam segítettem, kikérdeztem, tartottam benne a lelket, amikor már zokogott, hogy ez nem fog neki menni, a végére már én is megtanultam vele együtt. Sikeresen vette az akadályokat, megszerette az új munkáját és nagyon jó is lett benne.

Most megint kénytelen új munkahelyet keresni, mert megszüntették az ő csoportját, ezért próbálok neki megint mindenben segíteni. Tegnap elmondtam neki, hogy mennyire büszke vagyok rá, hogy akkor is ilyen jól megcsinált, megtanult mindent, most is menni fog. Erre átölelt és azt mondta, hogy igen és én mindezt X-nek köszönhetem és hálás lehetek neki. Visszakérdeztem, hogy mit is mondott és elmagyarázta, hogy X támogatása és segítsége nélkül nem ment volna neki. Egy világ dőlt össze bennem. Észrevette, hogy valami bajom van és belekezdett egy elég átlátszó magyarázkodásba, de érezhetően csak azért, hogy mentse a még menthetőt.

2013. aug. 26. 07:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Már tegnap is elmondtam neki, hogy mi a bajom, de ez semmin nem változtatott.
2013. aug. 26. 09:06
 12/13 anonim ***** válasza:
83%

Akkor neki valami anyakomplexusa van, támaszkodni akar valakire, nem igazi párkapcsolatot keres.

Én otthagynám, mert ez nem normális dolog.

2013. aug. 26. 09:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól csináltad!

Ha majd megkér, hogy kérdezd ki, tanulj vele stb, akkor is mondhatod, h X majd támogat, meg segít.

Te írod helyette az önéletrajzot, meg a motivációs levelet... :O

Ezek után minimum elrebeghetett volna annyit, hogy nélküled nem sikerült volna, együtt csináltuk!

2013. aug. 26. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!