Hogyan kezelnéd, ha egy rokonod férje, nyilvánvalóan pikáns tartalmú megjegyzést tenne?
Figyelt kérdés
Viszonylag közeli, vérszerinti rokon férjéről van szó, de szerencsére amúgy ritkán találkozunk.
Egy teljesen hétköznapi szituációban, a társaságtól távol, abszolút szexuális tartalmú "poént" sütött el (lényege az volt, hogy mit - hová tenne), amin ő jól szórakozott látszólag, én nem reagáltam semmit, úgy tettem mintha nem érteném, mert hirtelen köpni-nyelni nem tudtam.
Te hogyan reagáltál volna a helyemben és hogyan kezelnéd az ilyesmit?
#megjegyzés #rokon férje
2012. szept. 3. 15:11
1/7 anonim válasza:
A pillantásomból biztosan észre vette volna, hogy milyen jó ötlet is volt velem poénkodni. Egyből nem röhögött volna. Ha többször is előfordul figyelmeztesd, komolyan. Ne érdekeljen, hogy ő mit nevetgél, vagy akár, hogy csak viccnek szánja. Ez neked nem vicces.
2/7 anonim válasza:
Vissza kell válaszolni viccesen: Aztán had gondolkodjon.
Én biztos megkérdeztem volna,hogy jól értem,hogy azt a pici farkát szeretné betenni ,és megjegyeztem volna,hogy ezt nekem félpercig sem tarna összezuzni.
3/7 anonim válasza:
Biztos ,hogy poénra vettem volna. megkértem volna,hogy vegye elő és mutassa meg aztán ha elő veszi jól kiröhögöm.
5/7 anonim válasza:
Röhögtem volna egyet és tovább állok.
6/7 anonim válasza:
Az ilyenekkel nem foglalkozom. Unokahúgom pasija kezdett el rám nyomulni, amikor unokahúgom bement valamiért a házba, mi meg kinn ültünk a padon. Lökte a szép dumát, én pedig ittam tovább a sörömet, és nem figyeltem rá. Szerencsére nem maratak sokáig együtt.
7/7 anonim válasza:
Velem a kórházban szórakozott anno egy idősebb pasi.Elküldtem egyből a qurva anyjába,ő meg megsértődött.Legközelebb az ilyennek beleköpök a tányérjába,mert ő legalább ennyire kulturált ezekkel a hülye viccekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!