Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok embernek miért baj az ha valaki úgy veszi fel a férje nevét, hogy pl: Tóthné Kiss Eszter vagy Tóth Imréné?
Kit érdekel más emberek neve meg hogy hogy hívják Őket?
Az az idegesítő hogy a kérdező nem tudja eldönteni hogyan hívják az esküvő után, aztán itt kérdezgeti mi legyen a neve aztán ha valaki lefikázza akkor meg megsértődik.
Döntse el a férjével vagy a barátnőivel, miért kell ehhez egy rakás idegen ember?
Nekem nem baj. De ha valaki kérdez, akkor bizonytalan, és akkor elmondom, én hogyan csinálnám és miért. Ezért van ez az oldal. Ha ő 100%-ban tudná, hogy Kissné Nagy Éva akar lenni, akkor nem tenne fel kérdést. Ha felteszi, akkor megmondom, hogy nekem ez így nem tetszik.
És ha már szóba került, nekem kötőjelesen sem tetszik. Szerintem valaki vagy vegye fel a férje nevét, vagy tartsa meg a sajátját. Nekem így tetszik, egy ilyen kérdésnél ez lesz a válaszom. Ennyi.
Én azt nem értem, téged miért zavar, ha nekem nem az a forma tetszik, és azt le is írom egy olyan kérdésnél ahol az a téma, hogy mi legyen valaki neve. Nyilván ha azt kérdezi, milyen színű legyen a haja, nem válaszolom, hogy jajj tökmindegy, csak Kovács Béláné ne legyél...
Ne általánosíts. Nem minden ember teszi ezt.
Tény, hogy vannak emberek, akik unalmukban vagy a saját bajaiknál fogva mást sem csinálnak, mint azt lesik, hogy ugyan kibe és miért köthetnek bele. Az ilyen emberek soha nem valós OKKAL kötnek bele másokba (azaz pl. nem építő jellegű kritikát gyakorolnak, ahol mások hibáit észrevéve javasolnak is rögtön valamiféle megoldást azokra), hanem azért, mert a saját belső bajaikkal nem tudnak mit csinálni. Valakin le kell verniük azt, hogy magukat milyen pocsékul érzik.
Ezért akár van rajtad sapka, akár nincs úgyis beléd kötnek. Éppen ezért nem szabad ezekkel az emberekkel sokat foglalkozni: vedd fel a férjed nevét úgy, ahogyan NEKED tetszik és ne törődj mások véleményével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!