Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek belehabarodni a férjem legjobb barátjába! Mit csináljak, hogy kiverjem a fejemből?
Pont ezert vonzodsz a palihoz, mert a ferjed mondhatni tojik rad(bocs)
Sajnos vhol meg is ertem, mert ez mindenkinek keves lenne!
5-ös!
Ha valakinek én vagyok a legjobb barátja az feljogosítana, hogy beköltözzek a házába örökre??
Nem ezt írtam!
Csak kérdés, hogy mennyi joga van egy feleségnek a férje legjobb barátját kidobni, ha úgymond nincs rá oka?
Mert a férj nem nagyon lát rációt abban, hogy kitegyék, ahogyan a feleség is írta.
A férj vagy nem veszi komolyan a jeleket vagy már nem is bánná, ha valakivel viszonya lenne az asszonynak. Normális esetben ha egy feleség jelzi a férje felé, hogy akik velük lakik, az erősen tetszik neki és ő is a hapsinak, akkor a férj azonnal lépne. Itt nem történik semmi, sőt, a férj még nevetgél is rajta. Erre írtam, hogy hogyan dobja ki a nő ezek után a barátot?
A barátnak nem tűnik fel, hogy már ki kellene költöznie?
-A kicsi apának hívja
-Megtetszik neki a barátja felesége
-Az érzelmileg elhanyagolt feleség vonzódni kezd hozzá
Vagy, ha egyértelműen ki akar veled kezdeni, beszéld meg vele, hogy ez így nem lesz jó, mert te sem vagy közömbös iránta.
A férjed mindig ilyen volt?
Valamiért csak őt választottad annak idején.
Az írásodból úgy látom, hogy annyira hiányzik egy kis törődés, mint egy falat kenyér... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!