Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőgyógyászati műtétem két hónapja volt de azóta nem merek a párommal lefeküdni. Szerintetek erre rámehet a házasságom?
"Már nem vagyunk fiatalok szóval a párom nem hiszem, hogy igényelné az orális szexet."
A kettő abszolút nem függvénye egymásnak.
"A férfi a házassággal fizet a szexért, a nő a szexszel fizet a házasságért."
Eléggé szar házasság lehet, ami erről szól. Nem minden nő fapina, már elnézést a kifejezésért!
Már nem azért, de kicsit lehetnétek megértőbbek a Kérdezővel is.
Biztos nem jókedvéből volt beteg, egy ilyen műtét lelkileg is megviselheti az embert, erre mindenki csak azt mondja, hogy orálozzon,mert a férfinak az jár a házasságért.
Nem 10 éve volt a műtét és azóta nem akarja.
Ha meg 2 hónap alatt eljut a férfi oda,hogy megcsalja, mert neki a szex mindennél fontosabb, akkor nekem nem is kellene egy ilyen fickó.
Az orál amúgy sem minden nőnek az álma, ráadásul, ha lelkileg az benne, hogy sz...k, hogy nehogy a férjem félremenjen, akkor pláne meg olyan, mintha a nő csak egy kielégítő gép lenne, érzések nélkül.
A rendes szex meg ha fáj neki, akkor pláne húsdarabot csinál a nőből, ha csak azért csinálja, mert csinálnia KELL.
Volt itt nem rég egy kérdés, hogy a Kérdező férje 3 éve impotens, és nem is megy dokival a problémájához, érdekes módon ott a nőnek mindenki azt mondta, hogy egy utolsó r..., ha félremegy, és vegyen inkább csak vibrátort.
Néha elgondolkozok, hogy sok nő vajon csak azért tanácsol ilyet, mert neki a szex nem szól másról csak férj megtartásról?
Hol van benne a nő élvezete?
És ha betegség vagy műtét miatt nincs ráhangolódva (tudat alatt is félhet ám, ha még friss a műtéti élmény), akkor magára vessen, hogy elhagyja a férje?
Néha már én is kezdem azt hinni, hogy sokan hiszik azt tényleg, hogy szexxel kell fizetni a házasságért.. :(
Pedig szerintem a jóban-rosszban fogadalomba ennyinek bőven bele kell férni a férj részéről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!